(01-05-2013 01:30 AM)riskx Yazılan: [ -> ]Post kasıyorsun derken ve post kasmıyorum diye kendini savunan arkadaş amacına fazlasıyla ulaşmış gibi gözüküyor 
Herkese aw50 verildiyse haber edinde az girip kullanalım 4ay aw50 mi yediler nede olsa hakkımdır 
kardeş ben hafta içi giremiyorum hafta sonları oda 1 saat ondan dolayı haberim olmuyor zaten girince siteyi ziyaret etmiyorum direk ilk face sonra wtr ondan sonra warrock
Abi herkes konu dışı cevap vermiş

Kardeşim WarRock sitesinde satılan "Rainbow Paketi"'nin içinde var o. G36 ak47 bide aw50f veriyor. 8.000 nx cash'e 1 aylık alabılıyorsun
Bedava degil para verip alıcaksın yok beleşe öyle...
ben aw50f ile bişi sormuştum o paketten alıcam ama aw50fnin damageleri düştü diyorlar birde cqclerde kullanılmıyormuş kapanmış yani eğer öyleyse hiç almıcam
(01-05-2013 02:20 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bedava degil para verip alıcaksın yok beleşe öyle...
Para verip aldıkta neoldu sanki 4 saat oynadıktan sonra (illegalsiz) hesap kapatıldı

çok teşekkür ederim beyler o zaman hiç almıyım daha iyi ya çar ban yerse

(01-05-2013 12:52 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (01-05-2013 02:20 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bedava degil para verip alıcaksın yok beleşe öyle...
Para verip aldıkta neoldu sanki 4 saat oynadıktan sonra (illegalsiz) hesap kapatıldı 
katılıyorum kardeş anlamadığım konuda bu zaten parayla pre alıyorz gelmiyor ticket atıyorum ödeme geçmişini gönderiyorum 2hafta geçti diye yollamıyorlar
parayla silah alıyoruz neymiş efendim bu silah oyunda satıştan kalkalı 2 ay oldu sen hilecisin diyorlar milletin keyfine hesap kapanıyor bide pcde nod32yi illegal program diye tespit eden hacksheld var nasıl birşey daha çözemedim bu oyunu
(01-05-2013 12:52 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (01-05-2013 02:20 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bedava degil para verip alıcaksın yok beleşe öyle...
Dostum peki sen bu oyuna hala para yatırıyorsan ben ne yapıyım? Hem oynamıcaz diyosunuz hemde para yatırıyosunuz karar verin , neye veriyosunuz o parayı onuda anlamıyorum oyun zaten oynanmıcak halde.
oyun oyuncu kaybetmemek için yapıyor bunları

işte ticaretci aklı