Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: premiumsuz 5.slot çalısırmı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gold preyle 5. slot alınmıyor diye biliyorum. Silver preyken 5. slot alınabiliyor. G1 Zamanında öyleydi.
Sadece Nx Cash ile alabilirsin Smile
normalde bile çalışır 1 haftalık pre var ben çekebildiğim kadar 5.slot 6slot/change gibi eşyaları çektim çoğuda 30 günlük 1 hafta sonra bile aktif olcaklar
(01-04-2013 03:13 PM)jrees Yazılan: [ -> ]normalde bile çalışır 1 haftalık pre var ben çekebildiğim kadar 5.slot 6slot/change gibi eşyaları çektim çoğuda 30 günlük 1 hafta sonra bile aktif olcaklar

1 haftalık premium ile 5h slot cekemessin uydurma....Ama 6th slot/change gibi itemler cekilebilir bende yaptım ama 5.slotu alamassın.
(01-04-2013 03:13 PM)jrees Yazılan: [ -> ]normalde bile çalışır 1 haftalık pre var ben çekebildiğim kadar 5.slot 6slot/change gibi eşyaları çektim çoğuda 30 günlük 1 hafta sonra bile aktif olcaklar

Gold pre slot5 alımına kapalı.
[Resim: 54hj46.jpg]

gördüğün gibi aga daha dün aksam 1 haftalık alabildim daha denedim ama zaman sınırı yetmediği için alamadım 1 haftalık çektim oyunun verdiği hediye gold sayesinde
o 1 haftalık çektim dediğin. Zaten gold preyle geliyor. Gold prede silver ve bronzdaki gibi pre bitmeden 1 gün önce slot5i silip slot5 alıp 1 ay daha kullanamazsın. Premiumsuz slot5 kullanmanın tek yolu nx ile almak.
peki kardeş pre gelmeden önce bende 5.slot yoktu 1 haftalık preye 12günmü veriyor
yeni char acanlara 1 haftalık verildi + simdide 10 günlük verildi.
Siteden parayla alırsan kullanabilirsin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler