Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Ekran Gelmiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-02-2013 10:07 PM)HersekZade Yazılan: [ -> ]iyisin yine sende GameStart gelıyo bizde o bile yokkkk.
nedmiş atalarımız GELEN GİDENİ ARATIR.
Çok meraklıydık nexon a . Alsana süper bi oyun ve bukadar emek + para ve asosyallik karşılığı kocaman bir HİÇÇÇÇÇÇÇ

asosyallik ne alaka
öyle bir yorum yazıyorlarki ben bu adamları bi ara unreal tornemant diye klavyeye kafa atan çocuğa benzetiyorum kimse size zorla para yatırtmıyor kimse sizi zorla pc başında gece gündüz oynatmıyor kimse size bu oyundan başka bi oyun oynayamazsınız demiyor istersen bir günde 1500tl para yatır yinede adminler senin için bir istisna asla geçmezler
(01-03-2013 12:54 AM)jrees Yazılan: [ -> ]öyle bir yorum yazıyorlarki ben bu adamları bi ara unreal tornemant diye klavyeye kafa atan çocuğa benzetiyorum kimse size zorla para yatırtmıyor kimse sizi zorla pc başında gece gündüz oynatmıyor kimse size bu oyundan başka bi oyun oynayamazsınız demiyor istersen bir günde 1500tl para yatır yinede adminler senin için bir istisna asla geçmezler

tornemant
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler