Ben bugün sitede bakınırken gördüm.Bugün son günü e mail onaylatınca bandage ve şarjor veriyor 7 günlük.Pek iyi değil ama illaki işinize yarar.Belki bilmeyen vardır diye açtım konuyu.Kolayca alabilirsiniz.2 dakika sürdü benim işlem.
İşte bu yüzden warrock oynayan kalmadı , millet bu itemler ile napsın? Ayrıca herkese 7 günlük premium verilcekti gelmedi ve sonra 2-8 ocak arasında kim oyuna girerse 10 günlük premium kazanıcak dendi hani nerde yok...Yarın vericeklermiş sözde ama yarında bisey bulurlar.Warrock o kadar kazık bi oyun olduki , hani biz wolftem oyununu elestiriyoduk parayı kim veriyorsa pro oluyor diye burda o iş biraz farklı ama ikiside aynı yere cıkıyor.
(01-02-2013 06:21 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]İşte bu yüzden warrock oynayan kalmadı , millet bu itemler ile napsın? Ayrıca herkese 7 günlük premium verilcekti gelmedi ve sonra 2-8 ocak arasında kim oyuna girerse 10 günlük premium kazanıcak dendi hani nerde yok...Yarın vericeklermiş sözde ama yarında bisey bulurlar.Warrock o kadar kazık bi oyun olduki , hani biz wolftem oyununu elestiriyoduk parayı kim veriyorsa pro oluyor diye burda o iş biraz farklı ama ikiside aynı yere cıkıyor.
Sana katılıyorum. Yeni yıl geldi, hani, hala hediye yok.. Geçtide gidiyor yeni yıl..
(01-02-2013 06:21 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]İşte bu yüzden warrock oynayan kalmadı , millet bu itemler ile napsın? Ayrıca herkese 7 günlük premium verilcekti gelmedi ve sonra 2-8 ocak arasında kim oyuna girerse 10 günlük premium kazanıcak dendi hani nerde yok...Yarın vericeklermiş sözde ama yarında bisey bulurlar.Warrock o kadar kazık bi oyun olduki , hani biz wolftem oyununu elestiriyoduk parayı kim veriyorsa pro oluyor diye burda o iş biraz farklı ama ikiside aynı yere cıkıyor.
Premium verilir verilmez onu bilmem,nexonuda savunmuyorum yaptığı bunca saçmalıktan sonra ancak bandaj geniş alan oyuncuları için çok gerekli ve önemli bir eşyadır.
bende sizin gibi isyan ettim özellikle global forumda bayabi saydırdım 3 hafta bekledikten sonra 3 aylık premiumum geldi + bide hediye 1 haftalık