Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çok sıkıcı oldu sanırım sizce ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
yaklaşık 6 yıldır oynadığım warrock tan çok sıkılmaya başladım artık. Ya benim anlamadığım bukadar çok saçmalığı sırf oyuncuları oyundan soğutup ouynu bıraktırmak içinmi yapıolar . Benim fikrim evet bu nun için yapıolar nedeni ise ben bukadar lagg bu kadar hack Ve bukadar kötü bir cashh silahları ve pahalılığını hiç görmedim şimdiye dek. Tamam pahalı olabilir almaz zorunda değiliz ama aldığımızda da değsin be kardeşim.
Veled-i Zina açıyo orda hackı + lagg ını çok rahat bi şekilde kendisine kötü söz söyletip ss ni alıyo ve sonrada Seni bu çıldırtan İt yüzünden Bann yıyosun yok böyle bi dava ya yuhh yani.
Şimdi diycenizki '' sende kfr etme kötü söz söyleme'' bende diyomki gelde sen söyleme.
offff neyse çok sıkıldım biz :::: müzü yırtsak yinede hiçbişey düzelmez gariii.
Hade bakalım sonu nere gelcek görcezzzz ama benim fikrim ; bunun sonu hackler birbirini yiyecek birbirinden sıkılacaklar ve oyunu bırakacaklar ÇÜNKÜ OYNAYACAK OYUNUCU BULAMAYACAKLARRRR.
SİZCE ??? ....
hoşgeldin Smile oyuncuların geneli böyle düşünüyor oyun firması saçmaladı baya
MADEM BÖYLE DÜŞÜNÜYORLAR neden toplu bişeyler yapmıyoruz dikkat çekmek hayalet olmaktan ve içinden konuşmaktan iyidir.
(01-02-2013 04:47 PM)HersekZade Yazılan: [ -> ]MADEM BÖYLE DÜŞÜNÜYORLAR neden toplu bişeyler yapmıyoruz dikkat çekmek hayalet olmaktan ve içinden konuşmaktan iyidir.

Bütün dünya aynı server'ın içinde Smile hadi diyelim warrock Türkler için TR server'ı açsa ve tüm Türkler girmese bi nebze sesimiz duyulabılır ama World Server'ı bu Smile sen girmesen ben girmesem elbet başkası girecek Smile
Bende oyunda sıkılıyorum çok eskisi gibi fazla Türk oyuncu yok.Famas kaldı 5 gün bitmesini bekliyorum bir de premium gelecek diyorlardı.Verdikleri sözü de tutmadılar.Yakında bende bırakırum oyunu.
Referans Adresler