S.a arkadaşlar. warrocku yaklaşık bi 5 ay önce bıraktım. antivirüs programımı hackshield , 3. parti program olarak algıladı. yani sebepsiz yere 30 günlük ban yediğim için bıraktım. şimdi oyunda durumlar nasıl ? hack , ovc , player ve sebepsiz ban durumları nasıl şuan ? duruma göre tekrar dönmeyi düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorm

oyundayken alt planda facebook açıksa ban yersin oyundayken ovc açarsan ban yemezsin

Dünden beri aşırı lag oldu bende onun haricinde de problem yok.2-8 ocak arası 10 gün premium tmp9 ve xm8 gelecekmiş bir de aklında bulunsun.
bişi sorcam size bazı oyuncular mesela medicler 8.slot silahları olmadı halde 2.slotta 2 tane silah veya 3.slotta 2 tane silah bulunduruyor nasıl yapıyorlar bileniz varmı
(12-31-2012 08:57 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Dünden beri aşırı lag oldu bende onun haricinde de problem yok.2-8 ocak arası 10 gün premium tmp9 ve xm8 gelecekmiş bir de aklında bulunsun.
20 Ocak'a kadar Türkiye'deyim. 2-8 ocak tarihleri arası sıgayp aracılığı ile oyuna girelim.
Şuan oyunda olan tek artılar ex eventleri silah ödülleri. Lagta küçümsenmeyecek kadar var ama oynanır yani
Oynuyorum şu an ve hiç lag ile karşılaşmadım. Silah hasarlarında hiç düzenleme yaptılar mı?
(12-31-2012 01:56 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Oynuyorum şu an ve hiç lag ile karşılaşmadım. Silah hasarlarında hiç düzenleme yaptılar mı?
WarRock oynadığını söylemekten utanmıyo da