Kardeşim WoW'u sildiği için tekrar yüklüyorum. Ve 20 gb'ın inmesi tabii ki kısa sürmüyor. Sıkıntıdan 9Gag'de en az 3000 post'a baktım, facebook ve twitter'da ölümüne dolaştım fakat bitmiş durumdayım. Zaman öldürebileceğim birşeyler bulamıyorum.
Hala çok zaman var. Kendimi oyalayabileceğim birkaç küçük oyun, site falan yok mu bildiğiniz?
armrogames the last stand 1
the last stand 2
the last stand union city
sırayla oyna
1-2 belki 3-4 saat idare eder.
Benden başka konuyu ciddiye alan göremedim. Kendimden utandım.
(12-29-2012 09:11 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Benden başka konuyu ciddiye alan göremedim. Kendimden utandım.
Çok teşekkürler de, şimdi şöyle birşey oldu; wow'u indirdiğim bilgisayar kardeşimin bilgisayarıydı. Geçen hafta babam bilgisayarımı yenilemek için götürdü. Bende kardeşiminkinde wow oynuyordum ki bu sabah kardeşim wow'u silmiş (bilgisayarını ondan çok kullandığım için olabilir) bende yeniden yüklüyordum ki babam bilgisayarımı getirdi. Özet olarak o kadar da beklemem gerekmiyor. 10 dakikaya patch bitmiş olur.
Uzun cevap için özür dilerim. Al patates.
![[Resim: potato.jpg]](http://www.prensesemektuplar.com/wp-content/uploads/blogger/_sXSK55eTrFc/SX54YLm5XII/AAAAAAAAC5Q/W29PtXNIKnM/s1600/potato.jpg)