Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: AC : BrotherHood Dual Hidden Blade
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar oyunu orjinal aldım ve yarısını tamamladım ama bitmiş halini merak edip %100 save indirdim.Ezio'da çift hidden blade vardı yani iki bilektede :

Arkadaşlar oyunun yarısındayım ve demirciye gidip '' Çift Gizli Bıçak Bilekliği ''
almaya çalışırken ''Bu kıyafeti alabilmek için önce Leonardo'dan Çift Gizli Bıçak almalısın'' gibi şeyler yazıyor.

Sorum : Leonardo nerde ve almak için ne gerekli?

NOT : Leonardo Da Vinci Özel Brotherhood modundan bahsetmiyorum.Klasik oyunundaki farklı bir Leonardo bu.
İnternetten walkthrough ara.
O nedir Big Grin

NOT : Buldum ama hiç birşey anlamadım çünkü ingilizce.Doğrudan Leonardo nerede söyleyebilirmi bir şahıs Tongue

Tekrar NOT Smile : Buldum arkadaşlar aramaya başladıktan 2 görev sonra Leonardo karşıma çıktı teşekkürler konu kilitlenebilir.
gir youtube a orda AC : BrotherHood Dual Hidden Blade walkthrough yaz belki videosu çıkar Smile
Daha oyunun yarısındaymışsın, ilerledikçe yeni ana bölümlerden birinde görüşeceksin leo'yla ve belli yerler var, istediğin zaman oralara giderek leo'yla buluşabilirsin. Leo' da ayrıca

-Poison Dart
-Tırmanırken yukarıya doğru zıplamana yarayacak eldiven de bulabilirsin

Videodaki gibi oyun içinde çeşitli bölgelerde bu banklardan var oralara giderek leonardo ile buluşabilirsin. [Eşyaların ücreti biraz pahalı gelebilir. Hepsini bir kerede almak zordur.]

Oyunu yeni silmiştim, yüklü olsaydı bizzet kendim çeker yüklerdim Wink
(12-29-2012 10:41 AM)mesadunal Yazılan: [ -> ]Daha oyunun yarısındaymışsın, ilerledikçe yeni ana bölümlerden birinde tanışacaksın leo'yla ve belli yerler var, istediğin zaman oralara giderek leo'yla buluşabilirsin. Leo' da ayrıca

-Poison Dart
-Tırmanırken yukarıya doğru zıplanamana yarayacak eldiven de bulabilirsin

Videodaki gibi oyun içinde çeşitli bölgelerde bu banklardan var oralara giderek leonardo ile buluşabilirsin. [Eşyaların ücreti biraz pahalı gelebilir. Hepsini bir kerede almak zordur.]

Oyunu yeni silmiştim, yüklü olsaydı bizzet kendim çeker yüklerdim Wink
Arkadaş bulmuş zaten..
Referans Adresler