Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: windows8 için nexondan açıklama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
çok konu açtığım için kızıyorsunuz ama bunu paylaşmak zorundayım.

nexonun formunda gezinirken bi yöneticinin yazdığı cevabı buraya koyuyuorum :

NXAres:

Hello, the porblem itself is not Warrock, its Hackshield and the problem is not only in Warrock but also in other games, which have Hackshield. We already talked to DE and Ahnlab and they search for a solution, so please be patiend and sorry for any inconvenience which may caused to you.

KAYNAK

ingilizcem pek iyi değil galiba sorun hshield deymiş ve çözüm bekliyorlarmış benim gibi bu sorunu yaşayanlar için bi bilgi olsun.
hack sheld windows 8 i kabul etmiyo gibi bişey heralde git çeviriden bak Big Grin
(12-28-2012 12:01 AM)umut25 Yazılan: [ -> ]hack sheld windows 8 i kabul etmiyo gibi bişey heralde git çeviriden bak Big Grin

baktımda aklım bulandı hiç bişi anlamadım Big Grin
dur ben bakıyım Big Grin
windows 8 kullanıcılarının hatası warrock değilmiş hacksheld yüzündenmiş adamlar hala hata nın nedenin ne olduğunu arıyolarmış rahatsızlık yüzündende özür diliyormalrmış Big Grin
saçmalık ya Big Grin eyvallah sağol yinede Big Grin
bişey değil Big Grin
thanx Big Grin
Nedeni belli olmayan bir hastalık.Sad
(12-28-2012 01:40 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Nedeni belli olmayan bir hastalık.Sad

konularıma cevap yazmazsan sevinirim.
Hello, the porblem itself is not Warrock, its Hackshield and the problem is not only in Warrock but also in other games, which have Hackshield. We already talked to DE and Ahnlab and they search for a solution, so please be patiend and sorry for any inconvenience which may caused to you.

merhaba, bu problem warrockun değil. bu hackshieldten kaynaklanıyor ve sadece warrockta değil tüm hackshield olan oyunlardan. rahatsızlık için özür dileriz falan diyor konuşuyoruz diyor hackshieldle Big Grin anladığım bu kadar Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler