PFDK tarafından 11 maç ile cezalandırılan Raul Meireles’e Tahkim Kurulu’ndan müjdeli haber! Portekizli futbolcunun cezası 4 maça düşürüldü. Tahkim, Meireles'in hakeme tükürmediğine karar verdi.
Kaynak:
Burada
Şimdi bu tükürüğü çıkardılar herelde ozaman hakeme nolcak
meireles mahkemeye başvuracağım demişti hakem görevini kötüye kullanmaktan yargılanıp ceza alabilir.
Cezasının düşürülmesi için uyarılmıştı kurul. Dikkate almış demek ki...
(12-27-2012 08:36 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]meireles mahkemeye başvuracağım demişti hakem görevini kötüye kullanmaktan yargılanıp ceza alabilir.
Hakemin ceza alacağını sanmıyorum. Meireles sinirli bir halde konuşurken istem dışı olmuş olabilir bunu es geçmezler.
(12-27-2012 09:54 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Cezasının düşürülmesi için uyarılmıştı kurul. Dikkate almış demek ki...
(12-27-2012 08:36 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]meireles mahkemeye başvuracağım demişti hakem görevini kötüye kullanmaktan yargılanıp ceza alabilir.
Hakemin ceza alacağını sanmıyorum. Meireles sinirli bir halde konuşurken istem dışı olmuş olabilir bunu es geçmezler.
zaten dikkat ettiysen kesin konuşmadım alabilir dedim.
(12-27-2012 08:35 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Şimdi bu tükürüğü çıkardılar herelde ozaman hakeme nolcak
Tükürük yok hararetli konuşurken herkesin ağzından tükürük çıkabilir. Hakeme de sırf fifa kokartından ötürü 2-3 maç dinlendirirler olur biter
(12-27-2012 11:48 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (12-27-2012 08:35 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Şimdi bu tükürüğü çıkardılar herelde ozaman hakeme nolcak
Tükürük yok hararetli konuşurken herkesin ağzından tükürük çıkabilir. Hakeme de sırf fifa kokartından ötürü 2-3 maç dinlendirirler olur biter
aynen bende öyle düşünüyorum sonuçta ortada bi yanlış anlaşılma var.