Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Duyanları şoke eden o istatistik bili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Olay büyümesin beyler sakin.
(12-28-2012 09:15 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Olay büyümesin beyler sakin.

resmen hakaret ediyor ben kimseye sataşmadım.
Ben bu kadar kompleksli bir insan görmedim abi durduk yere insanları kışkırtacak konular açar yok şöyleydi yok böyleydi sonra birisi gelir bu hıyara ağzının payını verir ve uyarı alır bence bu şahsa uyarı verilmeli hatta forumda takımlarla ilgili kışkırtıcı konu açan herkes direkt banlanmalı.
(12-29-2012 03:04 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Ben bu kadar kompleksli bir insan görmedim abi durduk yere insanları kışkırtacak konular açar yok şöyleydi yok böyleydi sonra birisi gelir bu hıyara ağzının payını verir ve uyarı alır bence bu şahsa uyarı verilmeli hatta forumda takımlarla ilgili kışkırtıcı konu açan herkes direkt banlanmalı.

kışkırtıcı konuyu geçtim. Ana sayfanın en son konular bölümüne baksana bi. Adam içine etti forumun. Geldi 2 günde ana sayfanın sülalesini ağlattı.
(12-29-2012 03:15 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(12-29-2012 03:04 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Ben bu kadar kompleksli bir insan görmedim abi durduk yere insanları kışkırtacak konular açar yok şöyleydi yok böyleydi sonra birisi gelir bu hıyara ağzının payını verir ve uyarı alır bence bu şahsa uyarı verilmeli hatta forumda takımlarla ilgili kışkırtıcı konu açan herkes direkt banlanmalı.

kışkırtıcı konuyu geçtim. Ana sayfanın en son konular bölümüne baksana bi. Adam içine etti forumun. Geldi 2 günde ana sayfanın sülalesini ağlattı.

Haklısın ne zaman foruma girsem ya bir konusu olur ya her konuya 3-4 tane saçma sapan yorum ilk defa mı bir foruma kayıt olmuş onuda anlamıyorum uyarı verilmesi gerek
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler