Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ATM'de Sıra Beklerken
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kırıldım.

[Resim: h8s5h.gif]
hahahaha Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin gözümden yaş geliyodu Big GrinBig GrinBig Grin
güzelmiş Big Grin
Ben gülmekten doyamadım hala izliyorum.Big Grin
(12-27-2012 05:39 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Ben gülmek doyamadım hala izliyorum.Big Grin

Türkçe'ye mukavemetten dava açacağım sana ! Smile
Atm sakat iş valla başımdan geçen bir olayı anlatıyım iş bankası ve garantinin hesap numaralarını aldım xgame para yatıracam aynı bunun gibi bi orda boşalı bi burda sonra parayı yatırdım eve geldim o makinadan çıkan kağıdı attım tabiBig Grin birde para buruşuk diye bazı paraları almadı eve gittimde hangi bankaya ne kadar yatırdımı hatırlayamadım oyüzden en iyisi ptt arkadaşBig Grin ondan sonrada deniz bank gittim her şet tamam paralar düzgün o para koyma haznesi açıldı parayı yerleştiremedim tam onla uğraşırken çat diye kapandı Big Grin ptt den şaşmayınBig Grin
Ziraat bankasında sağ üstteki "işlem yapma süresi"ni "o kadar süre bekleyeceğini" zanneden bir arkadaşım 120 lirayı koydu bekliyor öyle. 1 hafta uğraştı parayı alabilmek için.
herkesin atm ile bi anısı var hiç atm kullanmak nasip olmadı Smile
(12-27-2012 05:45 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]
(12-27-2012 05:39 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Ben gülmek doyamadım hala izliyorum.Big Grin

Lan post kasıcam diyo boş yorum atma ''Şekilsiniz ya ha am.....''(Kolpaçino)
Ten unutulmuş yanlış yazılmamış
(12-28-2012 01:37 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]
(12-27-2012 05:45 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]

Lan post kasıcam diyo boş yorum atma ''Şekilsiniz ya ha am.....''(Kolpaçino)
Ten unutulmuş yanlış yazılmamış

beni tanısaydın böyle post kasmaymış lwl felanmış bunlara değer vermediğimi bilirdin. ve lütfen terbiyeni takın. bildiriyorum.
Referans Adresler