Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: forumdaki retail ve 8. slotlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
profilimi düzenlerken retail ve 8. slot itemlerini seçmek istedim ama benim itemlerimi bulamadım nasıl yapacam onu
seç bitane silah nolcak ki totos.gif
bilmem sonra yalancı demesinler Smile
hiç bir konuya ve cevaplarına gülmemişti.Big Grin
oyuna gırebılyormsun abım sorun halleddnmı ?
Seçme o zaman ?
(12-27-2012 04:58 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]hiç bir konuya ve cevaplarına gülmemişti.Big Grin

gülmek eyidir eyi Big Grin
(12-27-2012 05:03 PM)adem19 Yazılan: [ -> ]oyuna gırebılyormsun abım sorun halleddnmı ?

yok abi ya giremiyorum malesef Sad
(12-27-2012 05:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Seçme o zaman ?

seçmedim zaten ?
warrockda sahip olamadıklarına burda sahip oluyorsun.adamım
(12-28-2012 01:53 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]warrockda sahip olamadıklarına burda sahip oluyorsun.adamım

belkide oyunu senin gibi hayat memat meselesi olarak görmüyorum ? belkide babamın okul için verdiği parayı buralara harcamak bana göre değil ? belkide hiç param yok ? belkide neyse siz insanları yargılamaya devam edin aynı zamanda haklarında hüküm vermeyede..
arkadaşlar konuyla alakasız olcakta aw50f oyunda tek olarak satın alamadığım için rainbow pack var onu alıcam almadan önce sormak istediklerim ;
1. hala aw50f cqcde kullanılabiliyormu
2. aw50f nin damagesi azaltıldı diyorlar doğrumu? yani eskiden adamı topuktan vursak ölüyordu şimdi kafa hariç tekte almıyor diyorlar
3. Başka packlerde silah hediyesi varmı ve bu silah hediyelerinin olduğu packleri açıklayabilirmisiniz
Referans Adresler