başlıktada belirttiğim gibi acayip şekilde warrock oynamak istiyorum ama oynayamıyorum işletim sistemim windows8 olduğu için ya biride çıkıp bi açıklama yapmıyor nolcak bizim bu halimiz ah nexon ah ah ki ne ah

Sanırsam sorun oyundan değil işletim sisteminden kaynaklı Bir Microsoft yetkilisininde bu arkadaşlar Warrock oynayamıyor ne yapsakki diyeceğini sanmıyorum.
(12-27-2012 03:26 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sanırsam sorun oyundan değil işletim sisteminden kaynaklı Bir Microsoft yetkilisininde bu arkadaşlar Warrock oynayamıyor ne yapsakki diyeceğini sanmıyorum.
son patch tan önce warrock a giriliyordu windows8 de ama şimdi girilmiyor kimden şüpheleneceğimi şaşırdım windows a hata raporuda gönderdim.
not: beklemek kötü bişi

Tekrar W7 Yaptıramaz Mısın?
ya vatandan samsung np550p5c marka bi laptop aldım win8 yüklü geldi ve sevdimde win8 i hoş bişi yani o yüzden dönmek te istemiyorm 7 ye ve bu çok stabil daha bi hatasını görmedim warrock dışında

saçma saçma şeyler yapmıyo gereksiz kasılmalar olmuyo mesela

umarım uygun bir fiyata almışsındır gerçi vatan en kazık yer

(12-27-2012 10:52 PM)jrees Yazılan: [ -> ]umarım uygun bir fiyata almışsındır gerçi vatan en kazık yer 
samsung np550p5c-s04tr idi galiba adı
10 taksit ile 2.197 ye aldım pahalı mı ?
leptop oluşuna bakarsak arenada peşin1899tl taksitle vatandan iyi fiyat benim görüşüm o paraya çok güzel masa üstü toplarsın
(12-27-2012 11:06 PM)jrees Yazılan: [ -> ]leptop oluşuna bakarsak arenada peşin1899tl taksitle vatandan iyi fiyat benim görüşüm o paraya çok güzel masa üstü toplarsın
öğrenci olduğum için laptop tercih ettim. yoksa haklısın masaüstü daha iyi olurdu

g1zamanı da desteklemiyordu win8'i War Rock çalışmalar sürüyor de çalışıyor ama ne zaman düzeltilecek bilgim yok.