Beyler bu adamları dostlukta ezerken biri çıktı yan charla geldi ve diğer ikisi sp ve sekmeme gibi belli belirsiz hacklari açtılar.Onları o kadar sinirlendirdik ki en sonunda hızlı koşma hacki açtılar sslerde de gördüğünüz gibi raund başlar başlamaz 2 adam aldılar.İsimleri:
İslamwhiz
Dream55tr
Metix56(centilm3n,as chardan çıkıp yan charla girdi)
Eğer adminimiz bunu okuyorsa banlanmalarını rica ediyorum.
2. ss biraz belli oluyor ama birşey kanıtlamaz bence... ayrıca adam gibi ssler koyun abi skor koymuşsun

Skoruma bakmayın adamlarda sekmeme var yine arkadaşlar iyi dayandılar kurtardılar skoru

battı benim.
Evet ben de head88556 nın çarında oynuyordum adamlar resmen hack açtılar ve bunun sonucunun ban olacağına inanmadılar bunun için adamların banlanmasını diliyoruz üstüne de ticket atacağız...
Skorda ilk maçta yendiğimizi gösterdim ki gerçekten sinir olduğunu anlayın.Ayrıca 15 saniyede merdivene gitmeyi dene.Yumrukla bile gidemezsin

(03-10-2010 06:20 PM)dewilberk Yazılan: [ -> ]Evet ben de head88556 nın çarında oynuyordum adamlar resmen hack açtılar ve bunun sonucunun ban olacağına inanmadılar bunun için adamların banlanmasını diliyoruz üstüne de ticket atacağız...
ticket atsanda banlatamassın bu sslerle
Xfire'den video çekseydik banlanırlarmıydı ?
(03-10-2010 06:25 PM)l3igleqend Yazılan: [ -> ]Xfire'den video çekseydik banlanırlarmıydı ?
evet video kesin bir kanıt olurdu
Dedim size video diye ...