Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yabancı dizi önerisinde bulunun lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Dexter'ın 7.sezonu bitti.Supernatural ve Arrow 10 Ocakta başlayacak.The Walking Dead de Şubat ayında başlayacak.Yani izleyecek dizi kalmadı bana öneride bulunmanızı isteyeceğim ama filmin konusu hakkında bilgi de verin.Daha önce bitirdiğim diziler Chuck,Prison Break ve Band of Brothers.

Önerilerinizi bekliyorum üstte yazdığım gibi konuları belirtin.Üstte yazdığım diziler gibi güzel diziler önerin lütfen.
Hepinize iyi forumlar.
Doctor Who.
Kurtlar Vadisi Abdulheyin Yolu Big Grin
two and a half man
(12-24-2012 06:27 PM)ankakusu Yazılan: [ -> ]Kurtlar Vadisi Abdulheyin Yolu Big Grin

Yabancı kelimesini nerenden anladığını merak etmek bile istemiyorum.
Doctor Who araştırdım,Çok beğenilen bir diziymiş en uzun bilimkurgu filmi olarak rekorlar kitabına girmiş.İlk 10 dakikasını izledim mağazayı patlattı adam ama görüntü kötü gibi geldi ama izleyeceğim.Siz önerilerde bulunun daha.
(12-24-2012 06:41 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(12-24-2012 06:27 PM)ankakusu Yazılan: [ -> ]Kurtlar Vadisi Abdulheyin Yolu Big Grin

Yabancı kelimesini nerenden anladığını merak etmek bile istemiyorum.

Aha buramdan anladım. 0:57 sn senin için gelsin zaferim Big Grin
Fringe, Misfits ve Merlin'i önerebilirim şimdilik..
Her gün parti yapıp her gece mala vuran arkadaşların dizisini vereyim sana Blue Mountain State her bölüm 20 dakikalık bir sezonu bir günde çatır çutur bitirilebilecek dizi.
game of thrones
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler