Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cenabet Aile : Toprak Ailesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Siirt'te evinde 4 ayda 300'e yakın yangın çıktığını ileri süren 35 yaşındaki Zeki Toprak herkesin dikkatini çekti. Evde ateş yakamadıklarını söyleyerek yardım talebinde bulunan Toprak Ailesi'nin 4 ferdi için sıcak yemek verilmeye başlandı.

Kentin, Evren Mahallesi'nde eşi, çocuğu ve annesiyle birlikte oturan işsiz Zeki Toprak, bugüne kadar 4 ayrı mahalleye taşınmasına rağmen her gittiği evde doğa üstü güçler tarafından yangın çıkarıldığını ileri sürdü. Zeki Toprak, önceleri yangınların elektrik kontağından çıktığını sandıklarını belirterek, "Yangınlar artınca TEDAŞ'a haber verdim. Gelip baktılar, yangınların elektrik kontağından çıktığı yönünde hiçbir ize rastlanmadı. Yangın çıktığı yeri temizledik eşyalarımızı yerleştirdik. Ertesi gün aynı yerde yine yangın çıktı" dedi.

Yangınların yanı sıra evdeki eşyanın belli aralıklarla anlaşılmaz bir şekilde dağıtılıp saçıldığını da ileri süren Zeki Toprak, yanan eşyasını göstererek yardım istedi.

Toprak Ailesi'nin fertleri, evde ateş yakamadıklarını söyleyince sıcak yemek yardımı yapılmaya başlandı.

Siirt Valiliği başta olmak üzere ilgili kuruluşlar Toprak Ailesi'nin esrarengiz yangın iddialarında gerçeği ortaya çıkarmak için çalışma başlattı. Zeki Toprak'ın yardım alabilmek için yangın iddiasında bulunduğu ihtimali de değerlendirilirken, gerekirse aile fertlerinin sağlık kontrolünden geçirileceği belirtildi. - Siirt

Az önce haberlerde ek bilgi :
Çocuklarının okulda kalan eşyaları bile yanıyormuş ya la Sad

Kaynak
Tövbe yarabbi
(12-23-2012 09:07 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Tövbe yarabbi
Duş alsınlar geçer.
musallat olmuşlardır ya la Sad
(12-23-2012 10:53 PM)Avenger Yazılan: [ -> ]Duş alsınlar geçer.

Doğuştan cünüp se fayda etmezTongue
bu konu yu kim acabilir diye dusundum aklima ilk zafer geldi Sad

Cunubmuyum
fazla sulandırmayın sizede musallat olmasınlar
Dün hürriyette okumuştum hatta konu başlığı " vali bile olaya şaşırdı " idi. Çok ilginç gerçekten.
Haberi daha önce okumuştum konuya girmeden önce olayı yine cinlere veya büyüye bağlamışlardır dedim, dediğim gibi de çıktı. Hala eski çağ aklıyla takılıyoruz ne zaman beni şaşırtacaklar merak ediyorum. Toprak altından gaz mı sızıyor veya manyetizmayı, yanmayı etkileyecek kimyasal atık mı var bunlar dururken geleneksel olarak iş cinlere bağlanmış.Zamanında Amerika'da kendiliğinden yanan insan vakaları vardı herkes yine cine büyüye bağladı sonra belgeselde o yanan insanların hepsinin deniz kıyısından geldiği ve oradan gelen kimyasal bi maddeden yandıkları ortaya çıktı.Ayrıca aileden yangın çıkaran şizofren biride olabilir bu mümkün.

Bu arada ben bu cin denen ters ayaklı yaratıkları çağırmak için her türlü şeyi yaptım zamanında.Yatsıdan sonra soğan , sarmısak kabuğu yaktım gecenin karanlığında toprağa çöplüğe işedim üstüne cinlere ana bacı sövdüm ( islami sitelerde öyle yapınca gelceğini yazıyordu ) ama nedense hiç bi' şey olmadı şuan 10 parmakla yazabiliyorum bunu mü'minken de yaptım değilken de yaptım.Bu kendi nezdimde cin denen yaratıkların olmadığının kanıtıdır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler