Aykut Kocaman'ın gol sevinçlerini özleyeceğim.Bunun olacağı belliydi acaba yerine kim gelecek asıl soru bu bence.
en doğrusu buydu selçuk askından hem sampiyonlugu hemde sampiyonlar liginden olduk alexi kıskandı gönderdi takım iyi gibi gözüktü sonra ise harab oldu yaptıgı değisiklikler 70 den asagı olmuyodu kadro secimlerinde cok ama cok hatalar yapıyodu 2 sene boyunca cok iyi hizmet verdi ama sonra sapıttı ne diyelim yolu acık olsun ......
Cidden mi hahahaha

Yönetim kabul etmedi istifayı. Bu başkan bilerek mi yapıyor bunu anlamıyorum ki...
Evet son dönemlerde iyi sonuçlar elde edemedik ama tam bir fenerbahçeli yönetim kabul etmesede artık döneceğini sanmam her şey için teşekkürler AYKUT KOCAMAN
Şimdi kim batıracak feneri.

Takımın agzına ettikten sonra istifa etse nee etmese nee ?
Takımın basına Zico gelecek.
(12-23-2012 12:40 AM)Tsch.S.Nova Yazılan: [ -> ]Takımın basına Zico gelecek.
Zico gelmez bu takımın başında Aziz Yıldırım olduğu sürece ve Aykut Kocaman ın istifası daha kabul edilmedi keşke kabul edilip gitse diyorum harap ettiler takımı. Diyeceksin bana Zico neden gelmez Fenerbahçe gibi bir takıma nedeni şu Çeyrek Finale çıkardıktan sonra Zico ve ekibi zam istiyorlar Aziz Yıldırım da diyor ki son haftada beni lig kupasından ettin herkes gergin bize sonra anlaşamıyorlar bir nevi dargınlar birbirlerine.