Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 1 Karabükspor 3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kadıköy'de 'Kar'abük soğuğu!
Fenerbahçe'ye Karabük darbesi! Sarı-lacivertliler, ligin 17. haftasında konuk ettiği Karabükspor'a 3-1 mağlup oldu ve evindeki 2. mağlubiyetini aldı.
[Resim: h5jhh.jpg]
Karabük Goller Lua-Lua(2) ve İlhan Parlak
Fenerbahçe Goller Kuyt
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/7904...buk-sogugu
Sıra stochta gündem değiştirme mode on ARTİST
(12-22-2012 10:08 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sıra stochta gündem değiştirme mode on ARTİST

Abi o lua luamı selton mu 2 . yarı bi pozizyonda okadar iyiydiki top ayağına yapıştı sandım fenerde ole mucadel eden guçlu adam gormedım resmen oynattılar ya çok iyi pas yaptılar gecen haftaki derbiye gore çok zevk aldım bu maçtan bi fenerli olarak karabükün hakkını verkmek lazım
(12-22-2012 10:11 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]
(12-22-2012 10:08 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sıra stochta gündem değiştirme mode on ARTİST

Abi o lua luamı selton mu 2 . yarı bi pozizyonda okadar iyiydiki top ayağına yapıştı sandım fenerde ole mucadel eden guçlu adam gormedım resmen oynattılar ya çok iyi pas yaptılar gecen haftaki derbiye gore çok zevk aldım bu maçtan bi fenerli olarak karabükün hakkını verkmek lazım

Adamlar doğuştan kaslı doğuyor bizdeki sowda öyle ama boş alan bulamıyor Big Grin ondada 2 ön libero oynatan aykutun suçu var Big Grin
Lua-Lua 3.golü çok güzel attı beyler adamın hakkını vermek lazım.
Aykut istifa robot gibi adam bi yararı yok size diyim ne zevk veriyor oyunu nede yararını görebiliyoruz helal olsun Karabük! O değilde 3/0 olduktan sonra yönetim istifa aykut istifa sesleri aziz konuşsana aziz konuşsana ve tabikide
I LOVE YOU ALEX I LOVE YOU ALEX I LOVE YOU ALEX I LOVE YOU ALEX
(12-22-2012 10:24 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Aykut istifa robot gibi adam bi yararı yok size diyim ne zevk veriyor oyunu nede yararını görebiliyoruz helal olsun Karabük! O değilde 3/0 olduktan sonra yönetim istifa aykut istifa sesleri aziz konuşsana aziz konuşsana ve tabikide
I LOVE YOU ALEX I LOVE YOU ALEX I LOVE YOU ALEX I LOVE YOU ALEX

ileri çıkamadık oyunun zevk vermesini bırak pozizon yarataıyoruz ya sow un o röveşataları ya duran top yada uzaktan biri vuracak eğer biri gelicekse zico bi gelsin o cevrek finalden sonra nasıl olcaktı hep merak etmişimdirBig Grin alex alex de beşikktaj maçını kazandımız zaman kimse alex diye bağırmıyordu şu bi gerçekki alex futbol hayatının sonuna yaklaştı gitme şekli kötüydü evet
Maçı izlemedim ama Lua Lua iyiymiş baya.
(12-22-2012 10:36 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Maçı izlemedim ama Lua Lua iyiymiş baya.

seltonda fenaydı
Alexin b.kunu daha çok arayacaklar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler