Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: pc hakkında yorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%B...I_ID=62259
2000 tl ye kadar bütçem var sizce bu pc nasıl arkadaşlar veya toplasam nasıl bir şey çıkartırım ama ilk bu pc yi yorumlayın lütfen
İstediğin Platform İllaki İntel mi olacak yoksa AMD olabilirse Ekran kartına daha çok yüklenebilirsin ona göre sistem yazıyım

edit : bu sistem işlemci yönünden güçlü olmasına rağmen ekran kartı çok zayıf kalmış diye düşünüyorum o sisteme göre ileride darboğaz edebilir
inteli tercih ediyorum
Anakart 1

Anakart 2

2 anakartta iyidir kendi zevkine göre seçebilirsin

Ram

İşlemci

PSU+Kasa

SSD

GTX670

Tam 2130 TL falan olarak tutuyor %29 indirimle diye hesapladım bunla o kasadan çok daha fazla FPS alırsın ve kasmaksızın oynarsın rahat gider Smile

Ekran kartı karşılaştırması 550 vs 670
Bence kendin topla,hazır alırsan adamlar windows falandı filandı fiyatı arttırıyor ve kendide kazanmak için fiyatı parçalara göre bayağı abartıyorlar.Boğaç bu işlerden anlıyor onun mesajındaki sistemi toplarsan çok daha fazla verim alabileceğini düşünüyorum.
Eğer Sistem AMD olasydı

Anakart

İşlemci

Ram

SSD

Ekran Kartı

PSU

Bu sistemde 2250 TL tutuyor ama asılına bakarsak O.C 'ye yatkınlık , Performans açısından Fx8350 'yi destekliyorum kimi arkadaşlar FX serisi çöp diyecek ama bu 2.Nesil FX serisi'nin çıkması 1.seri Fx8150 , 6100,4100 ' deki hataların giderilmesi amaçla çıkarıldı ve bunlarda bir sorun yoktur.Multi-Thread testlerinde 3570k 'nın çok az geride kalmasının yanı sıra 3570k ile 3770k arası bir işlemcidir hatta çoklu çekirdek işlemlerinde 3770k 'nın geri kaldığı bile olmuştur örn: (Sony vegas , Cinema4d , 3dsmax gibi render alınan programlar)

Seçim senin üstad.
Referans Adresler