Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yarın Okullar Tatil Gençler :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İSTANBUL

Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Valiliği'nin kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle aldığı karar uyarınca, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilecek.

Hamile ve engelliler de bir gün süreyle idari izinli sayılacak.

(Hamile olan var mı forumda Smile )

Kaynak
Ankarayada az kar yağsada okullar tatil olsa Big Grin anca yağmur yağıyo canım çekti şimdi kar tatili değince bayılıyoru kar tatilineBig Grin hiç beklemediğin bir anda tatil olu verioBig Grin
İstanbul için çok erken kar tatili oldu yalnız Big Grin
2 Gün raporum var bugün ve yarına geçerli olmak üzere kebap.
(12-20-2012 06:31 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]2 Gün raporum var bugün ve yarına geçerli olmak üzere kebap.

rapor sıkıntı değil abi diğer ülkelerde nasıl bilmiorum ama aile hekimine gittiğim de hiç sölememe gerek kalmadan verio doktor teyze allah razı olsun ondanBig Grin
Sabah diyodum keşke son ders boş olsa diye,sonra bi haber geldi hoca yok son ders boştu eve geldik.Akşamüstü de yarın okullar tatil olaydı eyiydi dedim içimden tatil oldu,beyler 21 aralık inanmaya başladım
Evet Smile Bizde 5. derse girmiştik sevmediğim bir hoca vardı.Yazılıları okumaya başladı (en yüksek benim 87 Tongue ) sonra tam dediki ''Evet çocuklar açın ders kitaplarınızı derse başlıyacağız...'' dediği gibi müdür sınıfa daldı :

''Çocuklar fazla ses yapmadan hazırlanın ve çıkın'' diyerekten erken saldılar ve yarında gelmeyin okula dediler.

Şaşırdım sabah kar o kadar yoktu 0.5 cm kalınlık vardı.Bi çıktım yollar dahil her yer bembeyaz.Bizim katta teras var sabah kar kaplamamıştı terası bir geldim kapı açılmıyor teras kapısı Smile 70-75 cm kar var şaka yapmıyorum Big Grin
(12-21-2012 12:46 AM)Lowest Yazılan: [ -> ]Evet Smile Bizde 5. derse girmiştik sevmediğim bir hoca vardı.Yazılıları okumaya başladı (en yüksek benim 87 Tongue ) sonra tam dediki ''Evet çocuklar açın ders kitaplarınızı derse başlıyacağız...'' dediği gibi müdür sınıfa daldı :

''Çocuklar fazla ses yapmadan hazırlanın ve çıkın'' diyerekten erken saldılar ve yarında gelmeyin okula dediler.

Şaşırdım sabah kar o kadar yoktu 0.5 cm kalınlık vardı.Bi çıktım yollar dahil her yer bembeyaz.Bizim katta teras var sabah kar kaplamamıştı terası bir geldim kapı açılmıyor teras kapısı Smile 70-75 cm kar var şaka yapmıyorum Big Grin

Notları kapıştırak mı kanka ? Big Grin
Referans Adresler