Türk dizilerine Arka Sokaklar , Doktorlar , Akasya Durağı , Cennet Mahallesinden sonra ön yargılıyım açık söylemek gerekiyorsa Türk yapımı en iyi dizi Leyla İle Mecnun dur İmdb puanlarında da ilk 10 na girmeyi başarmıştır.
(12-20-2012 03:18 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Türk dizilerine Arka Sokaklar , Doktorlar , Akasya Durağı , Cennet Mahallesinden sonra ön yargılıyım açık söylemek gerekiyorsa Türk yapımı en iyi dizi Leyla İle Mecnun dur İmdb puanlarında da ilk 10 na girmeyi başarmıştır.
Türkiye'den İşler Güçler dışında izlediğim dizi yok açıkçası. Ne zamanki bir The Walking Dead, bir Dexter kalitesinde dizi çıkarsa işte o zaman izlemeye başlarım. Ama zor gözüküyor. Hele daha filmlerimiz bile gerekli ciddiyete ulaşamamışken.. Hatta geçtim filmi abi insan doğru düzgün bir afiş yaptırır bu ne? 100 alt gruplu underground parti afişi gibi
Edit: Konu video bölümünde ama hiç video yok. 12. bölüm fragmanını konuya ekledim.
(12-20-2012 03:18 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Türk dizilerine Arka Sokaklar , Doktorlar , Akasya Durağı , Cennet Mahallesinden sonra ön yargılıyım açık söylemek gerekiyorsa Türk yapımı en iyi dizi Leyla İle Mecnun dur İmdb puanlarında da ilk 10 na girmeyi başarmıştır.
şaçmalık.
(12-20-2012 12:55 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Türkiye'den İşler Güçler dışında izlediğim dizi yok açıkçası. Ne zamanki bir The Walking Dead, bir Dexter kalitesinde dizi çıkarsa işte o zaman izlemeye başlarım. Ama zor gözüküyor. Hele daha filmlerimiz bile gerekli ciddiyete ulaşamamışken.. Hatta geçtim filmi abi insan doğru düzgün bir afiş yaptırır bu ne? 100 alt gruplu underground parti afişi gibi
Edit: Konu video bölümünde ama hiç video yok. 12. bölüm fragmanını konuya ekledim.