Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Gitti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyun iyice uyuzladı.Bu patch ne zaman gelecek veya ne zaman düzelecek lag sorunu bilgisi olan var mı?

SametKARA

Patch'in Ne Zaman Geleceğinden Bir Bilgimiz Yok
TTnet'i arayıp sorsan daha iyi.
evet ya adama 50 mermi sıkıyorum ölmüyor bide üstüne ateş etmeden beni öldürüyor çok sinirliyim Angry bir an önce gelsin bu patch
(03-10-2010 05:03 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]evet ya adama 50 mermi sıkıyorum ölmüyor bide üstüne ateş etmeden beni öldürüyor çok sinirliyim Angry bir an önce gelsin bu patch

Ben Bu Oyunu Oyun Açıldığından 3-4 Ay Sonra Başladım Yani 3 Yıldır Oynuyorum Big Grin Ne Zaman Girsem Lagsız Bir Durum Yok Her Zaman Laglı Olduğunu Bilirim Smile Bazen Düzeliyor ama Genelde Hep Böyle Alıştım Artık Bu Duruma Artık Kapışmalar 1 Kill 1 Death Oluyor Lag Yüzünden Her Raund Böyle Big Grin Birini Vururken Lag Yüzünden Ölüyorum Smile
(03-10-2010 05:02 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]TTnet'i arayıp sorsan daha iyi.
TTneti arayıp pingim normalin üstünde diyemi soracağım ama oyun lag
(03-10-2010 05:09 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(03-10-2010 05:03 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]evet ya adama 50 mermi sıkıyorum ölmüyor bide üstüne ateş etmeden beni öldürüyor çok sinirliyim Angry bir an önce gelsin bu patch

Ben Bu Oyunu Oyun Açıldığından 3-4 Ay Sonra Başladım Yani 3 Yıldır Oynuyorum Big Grin Ne Zaman Girsem Lagsız Bir Durum Yok Her Zaman Laglı Olduğunu Bilirim Smile Bazen Düzeliyor ama Genelde Hep Böyle Alıştım Artık Bu Duruma Artık Kapışmalar 1 Kill 1 Death Oluyor Lag Yüzünden Her Raund Böyle Big Grin Birini Vururken Lag Yüzünden Ölüyorum Smile

alman serveri 0 lag Big Grin
(03-10-2010 05:22 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(03-10-2010 05:09 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]

alman serveri 0 lag Big Grin

Yoo alakasi yok, ben Alman serverinden giriyorum, burdada lag var
Şu patch gelsinde, şu sistemide yenilesinler bir an önce platium premıumu denemek istiyorum Smile
Patchsiz bu warrock oynanmaz en fazla 2 hafta adam akıllıoynuyoruz Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler