Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilirkişi Yardım Etsin Lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Benim bi sorum olacak.Dün nx cash ile 6. slot flash medicbox falan almıştım.Perşembe günü premium hediye geldiği zaman cepanelikten dinar karşılığı 6. slotu flash ve medicbox tekrar alırsam günleri uzarmı?
evet uzar
evet.
Konu başlığı alakasız :/
Evet uzar tabikiSmile
arkadaşlar böyle bir konu varken sormak istediğim 2 şey var 1.si retail nasıl alırım 2. olarakta famas ve aw50f baktm sitede falanda satılmıyor oyunda yetkili kişiyle görüşsem üyeliğimde yeteri kadar nx varsa o nxleri alıp silahı bana yollayabilirmi ?
(12-18-2012 10:44 PM)jrees Yazılan: [ -> ]arkadaşlar böyle bir konu varken sormak istediğim 2 şey var 1.si retail nasıl alırım 2. olarakta famas ve aw50f baktm sitede falanda satılmıyor oyunda yetkili kişiyle görüşsem üyeliğimde yeteri kadar nx varsa o nxleri alıp silahı bana yollayabilirmi ?

1) Retail satışları başladığımda alabilirsin ne zaman olacağı belli olmaz.
2) Dediğin şey söz konusu bile olamaz cephaneliğe silah gelince herkes gibi sende alabilirsin.
(12-18-2012 10:44 PM)jrees Yazılan: [ -> ]arkadaşlar böyle bir konu varken sormak istediğim 2 şey var 1.si retail nasıl alırım 2. olarakta famas ve aw50f baktm sitede falanda satılmıyor oyunda yetkili kişiyle görüşsem üyeliğimde yeteri kadar nx varsa o nxleri alıp silahı bana yollayabilirmi ?

1-) retail satışta değil g1 in son donemlerinde iyi fiyatlara gelmişdi nexon zamanında çok zor bir ihtimal gelse bile baya bir tuzu olur2-) Sitede yoksa alma imkanın yok bekliyeceksin herkes bekliyor
arkadaşlar zaten en dandik silahın fiyatı bile g.firste göre baya tuzlu inş. yeni yıl nexona insanlık getirir bi aylık gold pre 10knx olurmu ya...
Peki 6. slotu flash ve medbox u dinarla 3-4 kere alsam süreleri 120 güne uzarmı ???
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler