Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GameBooster'dan hesabı kapatılanlar (Genel Güncelleme Bilgileri)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ayın 20'sinde ( Bu perşembe) sadece GameBooster kaydından ban yiyen oyuncuların hesapları 1 kereliğe mahsus açılacaktır.

Ek Bilgiler:

-Hiç kimse benim hesabım niye açılmadı v.b sebeplerden bana soru yöneltmesin. Hesabınız açılmadıysa mutlaka başka bir nedeni vardır. Perşembe günü mass-unban listesinde isminize bakabilirsiniz.

- X-Jiufen X-Marien X-Velruf haritaları (yılbaşı temalı) gelecek.

-2 yeni Rus yapımı silah gelecek şu an için size sadece FAMAS'tan daha güçlü olduğunu söyleyebilirim.

-Harf Toplama/Kill Count etkinlikleri

- EXP/Dinar Etkinlikleri

-Yeni satışlar, etkinlikler

-Belki mutlu olmayanlarınız da olacaktır 1 haftalığına herkese gold premium, 2 adet yılbaşı hediye kutusu ve rus yapımı yeni silahtan eklenecek.

Yeni yılda hepinize sağlık ve başarı diliyorum.

[GM]NXBoomer
Hediyeler hesaba çarşamba mı yüklenecek (Premium vs)
boomer bilgi için teşekkürler eline sağlıkta arkadaşım şu şifreyi almak için yardım edebilirmisin oyunda ticket atıyorum 3 günde bir cevap gelmedi 1 hafta oldu üyeliğimin isim soyad e posta doğum tarihi bunları biliyorum ama epostaya şifre gelmiyor zaten global forumda konu açmıştım bi bakarmısın
Ayın 20'sindeki güncellemede, bu çarşamba Kore için resmi tatil o yüzden perşembe olacak güncelleme.
(12-17-2012 08:22 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Ayın 20'sindeki güncellemede, bu çarşamba Kore için resmi tatil o yüzden perşembe olacak güncelleme.

Can abi llnewaresll gamooster diye bildirildi açılır mı ??? lütfen bikgi ver abi gözünü seviyim Smile ?
şu yeni silahlara bi bakarım
Yanlış mı okudum 1 haftalık premium mu eklenecek yazıyor.Ve yeni silahtan he çok iyi ya.Teşekkürler Can.Ex eventleri de olacakmış.İlk kez 1 ay içinde level atlayabilme şansım var.
Neyse bu bahaneyle oyunda biraz takılırım Tongue
Teşekürler Smile
Silahlarıda merak ediyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler