Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: O an ki adrenalin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
O an ki adrenalin hiçbirşeye değişilmez.Benzerini yaşadım heyecandan hangisine sıkacağımı şaşırmıştım Big Grin

En garanti bomba yoksa başa çıkılmazdı.Big GrinBig GrinBig Grin
biride çıkıp aga bu adam nerde geldi demiyor Big Grin
heykır olum
Metro 64lük. 64lük her metro oyununda herkes bu anı yaşar. Hatta bir video var. Spasla aralarına bir giriyor Sad 12 mermi 12 kill.
bf3 online bende oynadım ama hiç senin kadar 50 mermi yiyipte ayakta kalamadım yani 3 mermide indiriyorlardı beni adamlar point black oynar gibi sağa sola çekirge gibi zıplıyorlardı ben o kadar hızlı hareket edemiyordum en sonunda bıktım bıraktım ARTİSTARTİSTARTİSTARTİSTARTİST
Gayet güzel Big Grin
(12-17-2012 07:42 PM)jrees Yazılan: [ -> ]bf3 online bende oynadım ama hiç senin kadar 50 mermi yiyipte ayakta kalamadım yani 3 mermide indiriyorlardı beni adamlar point black oynar gibi sağa sola çekirge gibi zıplıyorlardı ben o kadar hızlı hareket edemiyordum en sonunda bıktım bıraktım ARTİSTARTİSTARTİSTARTİSTARTİST

Şimdi...
Origin ID ?
Battlefield 3 Soldier Name ?
Nerede görülmüş zıplayan bf3de ?
Senin gibi dediğin videoyu o çekmedi farkındaysan ?
Sallarsın da böyle sallanmaz. Point black ne arkadaşım Point Blank o.
Şimdi...
Origin ID ?
Battlefield 3 Soldier Name ?
Nerede görülmüş zıplayan bf3de ?
Senin gibi dediğin videoyu o çekmedi farkındaysan ?
Sallarsın da böyle sallanmaz. Point black ne arkadaşım Point Blank o.
[/quote]

ben oyunu devamlıda oynamadım trial üyelik vardı sitesinde onla denemiştim nick goodmysticc sen görmedin belki ama ben gördüm adamlar çok hızlı hareket ediyorlar senin characterin adamların yanında taş arabası kalıyor adamın videosunda dikkatimi çekeni söyledim zaten kimin çektiği önemli değil ayrıca orda blank dememle black demem bişi değiştirmez sen zaten nedemek istediğimi anladın
Referans Adresler