şuanki 2.elde satmaya kalksam pc min değeri 2bin aşağı değil ama warrocktan da vazgeçilmiyor. C.A P.Black Blackshot falan faso fisoya kim takar warrock varken onları

kardeş grafik olarak yüksek olunca single oyunlar daha zevkli oluyor ama online oyunlarda tavsiyen varsa söle fps oyunlarının temeli aynı hepsi warrock tarzı 2 elbise değişik o kadar
(12-17-2012 08:28 PM)jrees Yazılan: [ -> ]kardeş grafik olarak yüksek olunca single oyunlar daha zevkli oluyor ama online oyunlarda tavsiyen varsa söle fps oyunlarının temeli aynı hepsi warrock tarzı 2 elbise değişik o kadar
hepsi warrock tarzı mı ? Warrock 2012nin counter strike'ı artık. BO2deki MP sistemi warrockun neresinde ?
bo2 normal oynadım bitirdim öyle oyunlar bende beğeniyorum ama daha cod serisinde online oynamadım youtube da adamlar hack videolarıyla gövde gösterisi yapıolar pek oynayasım gelmiyor
(12-17-2012 08:48 PM)jrees Yazılan: [ -> ]bo2 normal oynadım bitirdim öyle oyunlar bende beğeniyorum ama daha cod serisinde online oynamadım youtube da adamlar hack videolarıyla gövde gösterisi yapıolar pek oynayasım gelmiyor
Single oynamakta marifet yok. 8 yaşında çocuk da korsan sitelerden indirip oynuyor. MPde 1 ya da 2 hack ya karşıma geldi ya gelmedi.
herkes kendine göre yorum yapıyor zaten bu oyun hakkında bi yüklim de görcem mpde hack varmı yokmu
(12-17-2012 08:48 PM)jrees Yazılan: [ -> ]bo2 normal oynadım bitirdim öyle oyunlar bende beğeniyorum ama daha cod serisinde online oynamadım youtube da adamlar hack videolarıyla gövde gösterisi yapıolar pek oynayasım gelmiyor
warrockta hiç mi hack yok. Sen en iyisi bo2 al warrockın yüzüne bakmazsın
bu kadar met edilince bakacağım kesin

warrock oldu artık hackrock alıştık bi yandan

yıllardır cod serisi oynuyorum daha hack 1 ya da 2 tane gördüm onlarda zaten uzun süre barındırılmıyor

warrocka girince her odada bir hack ondan bırakmadık mı hepimiz?