öncelikle forum yetkililerine teşk. ediyorum forumda sorduğum sorulara hemen cevap verip yardımcı oldukları için şimdide şu bir kaç soruya hemen cevap verceklerni sanıyorum
1) cephanelikte bazı eşylar üyelere özel diyor bu yüzden dinarla olsa satın alamıyorum neye üye olmam gerek ?
2) bu bazı eşyaları siteden nx karşılığında alsam envanterime gidermi ?
premium alırsan o yazı kalkar ve dinarla alabilirsin ayrıca nxle aldığın eşyalarda cephanelik outbox kısmana geliyor
1-) Üyelere özel eşyalar için premium alıp, sonra dinarla satın alabilirsin.
2-) Evet.
Ekleme: Bundan sonra her soru için ayrı konu açmak yerine tek konuda toplamanız daha iyi olacaktır.
saolun arkadaşlar
arkadaşlar bir sorum daha var javelin nerden alabilirim yada kazanabilirim birde heavy ler için önerdiğiniz güzel bir taramalı varmı rahat adam öldürebileceğim ve ucuz nx ile alıcam
yada şöyle diyim 7000 nx alıcam 6. slot alıcam birde dürbün bunun dışında geriye 4350 nx kalıyor ben buna güzel bir heavy silahı almak istiyorum kolay adam öldürebileceğim lütfen tavsiyelerinizi paylaşırmısnız. Arkadaşlar levelim 2 o yüzden levelime uygun silah yazın nx ile alacğaım 4350 var
(12-16-2012 08:26 PM)kamlot Yazılan: [ -> ]saolun arkadaşlar
arkadaşlar bir sorum daha var javelin nerden alabilirim yada kazanabilirim birde heavy ler için önerdiğiniz güzel bir taramalı varmı rahat adam öldürebileceğim ve ucuz nx ile alıcam
yada şöyle diyim 7000 nx alıcam 6. slot alıcam birde dürbün bunun dışında geriye 4350 nx kalıyor ben buna güzel bir heavy silahı almak istiyorum kolay adam öldürebileceğim lütfen tavsiyelerinizi paylaşırmısnız. Arkadaşlar levelim 2 o yüzden levelime uygun silah yazın nx ile alacğaım 4350 var
Heavy ye "taramalı" 5. slota alabilirsin sadece.
Javelin yanılmıyorsam satışda değil kod olayı artık olmadığı içinde javelin alamazsın buarada silahları 6.slot a koyamazsın
kardeş o levelde sen ya assult yap yada medic hem hızlı oynarsın hemde güzel skorlarla o levele göre iyi exp kasarsın kafana göre al silahi diz sonra sana uydum bana uymadı demezsın