Adamlar oyunlarda birşeyler satarken Hesap Numarası Şube kodu felan veriyorlar sadece ona para yatırabiliyoruz para çekemiyoruz aynen o şekilde bende bir banka hesap numarası açmak istiyorum fakat ne gerek yanımda ne götürmeliyim hesabın tam olarak ismi nedir Öğrenci Belgesi götürünce yıllık belirli bir miktar kesinti oluyormuş belgeyi getirince o kesinti kalkıyormuş veyahut hangi bankalar daha az kesinti alıyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim .
Kesinti dediğin hesap işletim bedeli.Yanlış hatırlamıyorsam Akbank benden geçen sene için 45TL yıllık hesap işletim bedeli almıştı.Ama bu sene daha almadı,öğrenci olduğumu anladılar heralde

.Birde o adamların kullandıkları hesaplarda aynı benim senin kullandığımız banka hesapları diye biliyorum.Yalnız para çekemiyoruz kısmını anlayamadım biraz daha açarmısın
Ben hastanede çalışıyorum babamla gittik akbanktan açtırdım kesinti olmuyor.Sorarsan yardımcı olurlar
(12-15-2012 11:16 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Kesinti dediğin hesap işletim bedeli.Yanlış hatırlamıyorsam Akbank benden geçen sene için 45TL yıllık hesap işletim bedeli almıştı.Ama bu sene daha almadı,öğrenci olduğumu anladılar heralde
.Birde o adamların kullandıkları hesaplarda aynı benim senin kullandığımız banka hesapları diye biliyorum.Yalnız para çekemiyoruz kısmını anlayamadım biraz daha açarmısın
İşte hesabı verdiğimiz adam atıyorum Hesap No : xxxx Sube Kodu :xxxx
bunu karşı adama verdiğimizde bu hesaptan para felan çekemiyor demi onu demek istedim .
Birde pazar günü açık banka bulabilirmiyim

Hesabı açarken belli bi miktar para yatırma zorunlulugu varmıdır ?
5 tl alıyolar bazı bankalar oda kartın içinde oluyor.
Semih güldürdün lan hesap sahibinden başka kimse para çekemez

O bilgiler anlayacağın üzere hesap bilgileri senin para yatırman için.Pazar açık banka yok diye biliyorum,para yatırma zorunluluğunda yok istersen aç hiç koyma

(12-15-2012 11:22 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]5 tl alıyolar bazı bankalar oda kartın içinde oluyor.
Kredi kartı gibi banka hesap kartımı veriyorlar hesap numarası açınca ?
Evet veriyolar.Hatta internet bankacılığını açtırırsan internet üzerindende işlemlerini yapabilirsin.Sanal kredi kartı oluşturabilir,alış-veriş yapabilirsin internetten
(12-15-2012 11:27 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Evet veriyolar.Hatta internet bankacılığını açtırırsan internet üzerindende işlemlerini yapabilirsin.Sanal kredi kartı oluşturabilir,alış-veriş yapabilirsin internetten
Kartı steam üzerinden kullanabiliyor muyuz ?
bi kaç banka harıcınde kesıntı oluyor yanlız hesap actırırken ögrencı oldugunu belırt bide başbakanlık bursu ıcın verdıklerı hesap da kesıntı olmuyor