Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Denemelisiniz Beyler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar laptop aldım warrock u kurdum oynarken aklıma şu hdmi çıkışı geldiSmile . baktım kabloda var; 107 ekran bi bağlamışım mapları evime getirdim Big Grin harbi keyfini alın yani ARTİST . bu laptopum :

[Resim: gx5g8.jpg]

ve bunlarda ARTİST ARTİST ARTİST

[Resim: gx5ct.jpg]
[Resim: gx5hv.jpg]
Vay canına Smile gayet güzel ve zevkli oynanır Smile
War Rock'u küçük ekranda oynamanızı tavsiye ederim hızlı oyun temposu olduğundan büyük ekranda baya bir gözünüzü yoracaktır. Daha önce denedim büyük ekranda istediğim verimi alamadım Smile
(12-15-2012 01:53 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]War Rock'u küçük ekranda oynamanızı tavsiye ederim hızlı oyun temposu olduğundan büyük ekranda baya bir gözünüzü yoracaktır. Daha önce denedim büyük ekranda istediğim verimi alamadım Smile

gözü yorduğu bir gerçek ama ben daha etkili oyun çıkardığıma inanıyorum
WarRock gibi bir oyun büyük ekranda oynanmaz. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi ekran bildğin bulanık. "hoh"lanmış gibi. WarRock'un o saçmalığı yıllardır düzelmedi düzelmez, ekran büyüdükçe çözünürlük ayarları aynı kalıp grafiklerin içine ediyor.
Ben oynadım Smile samsun led tv 42 inch led tv 1920/1080p hd Wink buda ssler Smile

[Resim: gr8hu.jpg]

[Resim: gr8qq.png]
(12-15-2012 01:53 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]War Rock'u küçük ekranda oynamanızı tavsiye ederim hızlı oyun temposu olduğundan büyük ekranda baya bir gözünüzü yoracaktır. Daha önce denedim büyük ekranda istediğim verimi alamadım Smile

arkadaşıma katılıyorum clan maçlarında olsun sahşen grafiğe bakmıyorum rakibime odaklanıyorum ve ekram buyuk olması bence dezavantaj warrock çok seri oynanan bir oyun oyunda m134 le bile takla atabılıyorsun iyi odaklanmam lazım
bence widows 8 işletim sistemi berbat şahsen ben begenmedim.Televizyonda hic denemedim Warrock u ama NFS Undercover gibi oyunları bi kaç kere televizyonda oynadım bi kerede oyun konsolları ile oynadım ondan cok zevk aldım.ilgisayarda yolda uzaga bakarken gözünüz sanki zum yapıyor ama televizyonda+oyun konsolları ile oynanınca cok müthiş oluyor.Ben şahsen NFS Undercover gibi oyunları TV de oynamanızı tavsiye ederim...
Bende 106 ekranda oynamıştım 1 sene önce sanırım alışamıyor insan daha çok NFS, NBA, PES tarzı oyunlar oynanıyor
Büyük ekrana zor olur gibi geliyor bana ama en azından oynaması zevkli de olabilir denemek lazım Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler