Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assasin's Creed : Revelations
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır size açıklamam gereken birşey var.Ben 1996 yılında UBİSOFT şirketine tepki olarak doğdum.

Bune Arkadaş ?

Assasin's Creed Revelations 13 kere sildim yükledim 50 farklı crack 5 farklı mod ve 7 farklı site...Arkadaşlar crack vb. yapıyorum hala UbiSoft'un satın alma programına giriyor.Serial Kodu vb.şeyler istiyor.Garip olan benim elimde öyle birşey yok ve internettede yok.

Biri yardımcı olsun lütfen..
Olmaz tabi, torrentboy olup korsan indirirsen oynatmaz ubisoft sana oyunu. İyi de olmuş.
1-Hayatımda ilk defa düzgün bir torrent indiriyim dedim.
2-Sanki sen hiç indirmiyorsun?Her oynadığın oyuna gidip orjinaline 150-200 TL verip aldığına hiçbir güç beni inandıramaz.

Bu yüzden ya çözümünü söyle yada devam et.
(12-14-2012 09:23 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]1-Hayatımda ilk defa düzgün bir torrent indiriyim dedim.
2-Sanki sen hiç indirmiyorsun?Her oynadığın oyuna gidip orjinaline 150-200 TL verip aldığına hiçbir güç beni inandıramaz.

150-200 mü ?
Black Ops 2 70
Moh WarFighter 64
BF3 30+87
FarCry 3 54

sen oyunları fazla pahalı görmüşsün Sad
150-200 öylesine söylenir.Yani pahalı diye.70 tl ucuzmu sanıyorsun.Her insan senin gibi değil.Herşeye burnunu sokmana gerek yok her insan aynı değildir.
(12-14-2012 10:02 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]150-200 öylesine söylenir.Yani pahalı diye.70 tl ucuzmu sanıyorsun.Her insan senin gibi değil.Herşeye burnunu sokmana gerek yok her insan aynı değildir.

aslında 150 200 ps3 ve xbox360 konsollarında yeni çıkan iyi oyunların fiyatlarıSmile
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır size açıklamam gereken birşey var.Ben 1996 yılında UBİSOFT şirketine tepki olarak doğdum.

Bune Arkadaş ?

Assasin's Creed Revelations 13 kere sildim yükledim 50 farklı crack 5 farklı mod ve 7 farklı site...Arkadaşlar crack vb. yapıyorum hala UbiSoft'un satın alma programına giriyor.Serial Kodu vb.şeyler istiyor.Garip olan benim elimde öyle birşey yok ve internettede yok.

Biri yardımcı olsun lütf150-200 öylesine söylenir.Yani pahalı diye.70 tl ucuzmu sanıyorsun.Her insan senin gibi değil.Herşeye burnunu sokmana gerek yok her insan aynı değildir.

aslında 150 200 ps3 ve xbox360 konsollarında yeni çıkan iyi oyunların fiyatları
beyfendiSs.gif:vicen..

150-200 mü ?
Black Ops 2 70
Moh WarFighter 64
BF3 30+87
FarCry 3 54

sen oyunları fazla pahalı görmüşsün
(12-15-2012 08:36 AM)res162345 Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar,

Bune Arkadaş ?

Biri yardımcı olsun lütf150-200 öylesine söylenir.Yani pahalı diye.70 tl ucuzmu sanıyorsun.Her insan senin gibi değil.Herşeye burnunu sokmana gerek yok her insan aynı değildir.

aslında 150 200 ps3 ve xbox360 konsollarında yeni çıkan iyi oyunların fiyatları
beyfendiSs.gif:vicen..

150-200 mü ?
Black Ops 2 70
Moh WarFighter 64
BF3 30+87
FarCry 3 54

sen oyunları fazla pahalı görmüşsün

Amacın ne ?
Orjinal almış olsan birşey demeyeceğim. Revalations 25 lira D&r de ki D&R ppahalı biyer.

Korsan indirmişsin bir de laf ediyorsun. Ayıp.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler