Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dogum tarihi ve Ad
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar,nexona üye oldugumda kendi isimimi kabul etmedi ve ismimi salladım dogum tarihimide salladım simdi bulamıyorum.Aşağıda türkçe yazacaklarımı bana ingilizceye cevirirmisiniz ?
Birde tickette dogum tarihi felan istiyor.Nasıl ticket atıcam?

TÜRKÇE:
Merhaba,
Ben üye olurken bilgilerimi kafamdan uydurdum.Bilmiyordum işe yaradıklarını,bu bilgilerimi geri öğrenmek istiyorum.Lütfen gerekeni yapın.
Teşekkürler.
------------------------------------------------
Simdiden teşekkür ederim.
kafamdan uydurdum Smile
kafamdan uydurdumBig Grin bunun hakkında ticket hazırlarlar sanırım sen yazmaBig Grin
Böyle bir ticketle imkanı yok vermezler. Öncelikle gizli soru ve cevap kayıtlı olduğu e mail falan bilmen lazım ve bunlarıda bildirmen lazım
Abi ben şifremi bilmiyom atsana ?
Bu ticket'ın üstteki metinden farkı yok.
Hayatımdaki En anlamlı Ticketi Okudum
Çok Dramatikti lan ...
Aynı problem bendede var şifremi değiştirmek istediğimde doğum tarihi ad soyad falan soruyor ancak char 4-5 senelik olduğu için değiştiremiyorum. Varsa bildiğiniz bi uygun ticket yazarsanız sevinirim Smile. 67 level charım riskte.
ben üyeliğimin ad soyad e posta ve doğum tarihi onları biliyorumda benim şifrem e postaya gelmiyor ve yeni şifre gelmediği için oyuna giremiyorum emaile gönderildi yazıyor ama yinede e postama hiç bişi gelmiyor bu konuda bi ticket veya yardımcı olabilirmisiniz
Referans Adresler