Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray-Fenerbahçe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(12-12-2012 04:29 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(12-12-2012 03:10 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]2-1 veya 3-1 fener alır. ama galatasarayın defansları çok çok iyi olursa yani hata yapmazlarsa galatasaray alır

Not: Galatasaray liderler arasında Avrupa'da En Fazla gol Yiyen 2.takım

Bana Göre 5-3-2(5Defans) Çıkmalıyız

Zaten galatasarayın yediği gollere baktığın zaman genelde defans hatası veya orta sahanın defansa yardım etmemesinden geliyor yani eğer bu maçtada öyle oynarsa galatasaray zor yener
Galatasarayın defansının son haftalardaki durumu düzeldi. Kim ne derse desin Melo derbilerde özel performans sergiliyor.Galatasaray kontradan gol yemezse 2-0 diyorum. Aklımdan geçen 3-1 .
Galatasaray Fener Maçları genellikle üst olur yani bu maç Bana göre Rahat Üst olur Fenerbahçeden en korktugum 2 isim var krasic ve Stoch Nedenleri Çok hızlı oyuncular neden sow kuyt değil derseniz gol atabilirler ama agır oyuncular Wink
2-1 fenerin meireles baroni
2-2 Beraberlik diyorum. Ama Galatasaray 2-0 yenerse iyi olur.
Balık diye tabir ettiğimiz goller ile birlikte 2-2 bitecek.
(12-12-2012 05:19 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]orta saha etkili oynarsa fener atağa bile çıkamaz.

bence düzen bozulmicak : 3-1

Galatasaray ın düzenli olarak formunu koruyan kaç tane orta saha oyuncusu var ? Melo yu görüyoruz eski Melo yok. Galatasaray maça çıkarken ilk 11 de Cris varsa büyük ihtimal büyük açıklar verecektir Galatasaray

Skor tahminim ; 3-1 Fenerbahçe alır.
(12-12-2012 07:59 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(12-12-2012 05:19 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]orta saha etkili oynarsa fener atağa bile çıkamaz.

bence düzen bozulmicak : 3-1

Galatasaray ın düzenli olarak formunu koruyan kaç tane orta saha oyuncusu var ? Melo yu görüyoruz eski Melo yok. Galatasaray maça çıkarken ilk 11 de Cris varsa büyük ihtimal büyük açıklar verecektir Galatasaray

Skor tahminim ; 3-1 Fenerbahçe alır.

görecez Smile
2-1 Fener alır
Fener 1-0 alır en büyük ihtimalle 0-0 diyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler