Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anakart Kitlenmesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben Pc yi 10 dakika sonra uyku modu 30 dakika sonra kapama moduna gecırdım eskınden kusursuz calısıyordu hatta benım ısıme cok yarıyordu pc kapatmıyordum v.s ama gecen hafta pc yı boyle bırakmıstım ve mouseyı oynattıgımda ekrana goruntu gelmedı ben ekran kartı yandı sandım teknık servıse goturdum ve orda anakart kıtlenmesı var dedıler ve bıos sıfırlanmıs dedıler bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı ?

Sımdıden Teşekkürler Wink
Tüm bileşenleri çıkartıp bios pilini çıkartıp 10 dk sonra tekrar takmayı denedinizmi ?
Teknik servise götürmüşken ordan yardım alsaydın
(12-11-2012 11:41 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Tüm bileşenleri çıkartıp bios pilini çıkartıp 10 dk sonra tekrar takmayı denedinizmi ?

Bıos piline baktırdım teknik servis bir sorun yok dedi ama bırdaha boyle sey olursa anakartı degıstırmen gerekıyo dedı
servis yapsaydı keske yani o kadar götürmüşün filan
Servis.
Böyle büyük sorunlarla müdahale etmeyin kendi başınıza direk servise götürün bende benim masaüstü nü götüreceğim bilgisayar kapandığında takivimin saati aklında tutmaya çalışan mı neymiş onun pili bitmiş öyle bir şey onu yaptıracağım.
(12-12-2012 02:20 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Böyle büyük sorunlarla müdahale etmeyin kendi başınıza direk servise götürün bende benim masaüstü nü götüreceğim bilgisayar kapandığında takivimin saati aklında tutmaya çalışan mı neymiş onun pili bitmiş öyle bir şey onu yaptıracağım.

Apartmandaki bilgisayarların servisi benim 2 senedir apartmanda tek bir pc tamirciye gitmedi Big Grin
beyler adam akıllı casper bilgisayarlar ne kadar masaüstü olmalı.
(12-11-2012 11:41 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Tüm bileşenleri çıkartıp bios pilini çıkartıp 10 dk sonra tekrar takmayı denedinizmi ?
Bu adam böyle dediyse böyledir.victory.gif
Referans Adresler