Buyrun arkadaşlar yeni başladığım güzel grafik ve oynanabilirlikle insanı tatmin eden (ne kadar ağ bağlantısı kopma sorunu olsada) bir oyundan bir : ''O An'' :
Burada elimdeki Scar-111 isimli silahla adam ölmek üzereyken kafasını parçalarken
Bu da dizimle düşmanın boynunu kırıp işini bitirirken.Sizinde kritik sslerinizi koymanızı istiyorum arkadaşlar =)
Not : Her oyundan ssler
Bu oyunu başka oynayan var mı ki forumdan

? Bir karakter yapmışlar sanarsın ki online hentai arkadaş. Fail oyun. TPS de zaten.
Yapay zeka (PVE) oynarsan dünyanın en iyi online oyunu,Oyunculara karşı (PVP) yaparsan kesmez =)
(12-10-2012 09:17 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Yapay zeka (PVE) oynarsan dünyanın en iyi online oyunu,Oyunculara karşı (PVP) yaparsan kesmez =)
PVE oynadıktan sonra istediği kadar online olsun neye yarar ki?
Co-op tarzı dostum,birlik,beraberlik,takım...Bu kavramları algılayabiliyor musunuz ?
2.resimde ne yapıyo laa

Arkadaşım CoOp için MARS mı oynanır ? CoOp için cod 4 waw oynanır left4dead oynanır dayz oynanır insaf.
O senin buda benim bakış açım / fikrim.Senin için öyle olabilir ben sadece kendime güzel bir oyun buldum,oynayan varsa haber versin,başka oyunlardanda ss'si olan paylaşsın diyorum.
Saygılar...
Grafikler güzel demişsin bildiğin paintte yapılmış bu oyun.Ne poligon ne texture yok