Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avea Hakkında Bir soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hattımı Turkcell 'den Avea Taşıdım bildiginiz üzere 4 gün sonra hat açılacak numarasını avea ' Taşıyanlara Bedava Varmı? varsa neler? Malum Fakiriz.
ne yalan sölim bende avea yada trkcell olmayı planlıyorum suan vodofone deyim ama bir çok kişi gecmememi sölüyor
vodofone...
En iyi bimcell.Diğer operatörlerde 1 dk 41 kuruş iken bimcell 10 kuruş Big Grin
Desene seni arayanlar ulaşamayacak telefondan Big Grin
Aveanin cok saglam bi kampanyasi var. Musteri hizmetlerini arayip talepte bulundugunda faturali tarifeye geciriyorlar seni. Her yone 500 dk 5000 sms ve sinirsiz internet (1 gb dan sonra hiz 128 kbps ye dusuyor). Ve fiyatida 20 tl aylik. Ama 12 ay taahhut veriyosun eger vermezsen 25 tl oluyor. Ama bana henuz 20 tl gelmedi hic 32tl ve 35.5 geldi. Neden oldugunu sormadim hic cunku 40 tl icin bile cok iyi bi paket. Ama bu ayda 20 den cok gelirse sorcam Tongue
(12-11-2012 08:26 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Aveanin cok saglam bi kampanyasi var. Musteri hizmetlerini arayip talepte bulundugunda faturali tarifeye geciriyorlar seni. Her yone 500 dk 5000 sms ve sinirsiz internet (1 gb dan sonra hiz 128 kbps ye dusuyor). Ve fiyatida 20 tl aylik. Ama 12 ay taahhut veriyosun eger vermezsen 25 tl oluyor. Ama bana henuz 20 tl gelmedi hic 32tl ve 35.5 geldi. Neden oldugunu sormadim hic cunku 40 tl icin bile cok iyi bi paket. Ama bu ayda 20 den cok gelirse sorcam Tongue

Vergi falandır onlar Big Grin
Referans Adresler