Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Black Ops 2 - İlk Gün
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Senaryosunu pek oynamadım ama multiplayerı beğendim açıkçası tahminimden güzel olmuş. Scorestreak olayı iyi olmuş ama en çok skor isteyen streaka gıdım kala ölmek insanı sinirlendirmiyor değil.. Oyunu oynayan varsa imzamdan Steam profilime ulaşabilir, ekleyebilir.

Pek ahım şahım olmasalar da başlangıç için fena sayılmaz ha?

[Resim: qH0Qn.jpg]

[Resim: fpDlq.jpg]

League Play
[Resim: oYNZZ.jpg]

Bu da class. Level ilerledikçe değişimler olacak tabii

[Resim: mg0CU.jpg]
En çok ne hoşuma gitti biliyormusun skordaki ratio olayı süper olmuş Smile
Aynen onu eklemeleri güzel oldu
Steam ID NH4MnO4
I Like Potatoes olarak ekliyorum benim de LSAT ve DSR 50 Prestige 1de LSAT 2 olmak üzere. rank 50
Oyunu torrent indiren dostlar için söylüyorum oyunu 1-2 gün oynayabilirsiniz.Black Ops 2 korsana karşı çok sağlam önlemler almış.Korsan oyunlar için her 1-2 günde bir patch çıkıyor ve korsan oyunlar girerken Single Player hatası veriyor.O yüzden oyunu torrent yada part part indirdiyseniz bir an önce hikayesini bitirin tadına varın Smile
Geniş alan varmı burda tank falan...
(12-10-2012 02:00 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Geniş alan varmı burda tank falan...

Call of Duty serisinden bahsediyoruz..
güzel bi oyun oldugunu duydum yazın gelebilirim ama yardımlarınız gerrek oyun hakkında Smile
(12-10-2012 07:29 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]güzel bi oyun oldugunu duydum yazın gelebilirim ama yardımlarınız gerrek oyun hakkında Smile

yaza kadar biz 25 kere sıkılır bırakırız bu oyunu.
Referans Adresler