Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avea İntuch
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar hala HTC One X almayı düşünüyorum ama onu alana kadar idare edecegim bir telefon almalıyım ucuza ve pratik.
Aveanın ürettiği İntouch ile ilgili görüşlerinizi söylermisiniz?

HTC One X yada HTC One X Plus alıcam zamanı gelince aralarındaki tek fark birinde 1.5 GHz işlemci diğerinde 1.7 GHz işlemci bulunması.

(eğlence ve dokunmatik oldugu için almayı planlıyorum bu telefonu.)
Tavsiyem Iphone al...
Htc alma bana kalırsa git bir model altı olsun iPhone olsun derim.
HTC pek tavsiye etmem. Burada telefon ucuz olduğu için bir arkadaşım l5 ve HTC aldı. Şimdi HTC'i satmaya çalışıyor.
htc sensation xl, harika bir telefon htc nin en iyi yanı harika bi oyun oynama hazzı vermesi ve android forumlarında en sık rastladığım marka olması.

HTC yi kotu referans yapmayın, bana göre iphone ve s3ü sollar.

sen avea intouch'ı salla kardeşim HTC den önce telefon alma benim sana tavsiyem budur.

sony xperia arc s kullanıcısıyım az param daha olsa kesinlikle htc sensation alırdım.

sensation xl'in yanında 'beats' kulaklığıda en ama en güzel özelliklerinden.
Fiyat ve boyut sorun değilse Note 2 yi öneririm.
1.6 ghz oc ile 1.8 yaparsın temiz bi şekilde çalışır.
Fakat dediğim gibi 5.5 inç sana sorun yaratır mı bilmem.
Ama Lumia 920 canavar gibi cihaz hem kamera hem internet hızı felan baya iyi fakat şuan yeni bi işletim sistemi ( windows phone ) kullandığı için marketi çok gelişmiş değil. Marketten kastım uygulamaların birçoğu var fakat oyunda biraz sıkıntısı var oda hızlı bi şekilde gideriliyor.Başka sorun varsa sorabilirsin cevaplamaya çalışırım.
HTC ONE X PLUS da 64 GB dahili hafıza,1.7 GHz işlemci,android 4.1,8 MP arka 1.6 MP ön kamera var.bunların haricinde boyutu da tam benim istedigim ölçüde.Galaxy s2 de var tabi ama on u 2.planda tutyorum.yani HTC almayı çok istiyorum One X Plus. Benim anlamadıgım HTC nin neresini kötülüyorrsunuz onu açıklarsanız sevinirim.Kral telefon bence.
bence HTC al senin kararın Smile
fikirleriniz nelerdir şöle bi listem var
-galaxy s2
-one x
-one x plus

başka yok Big Grin
(12-09-2012 01:08 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]fikirleriniz nelerdir şöle bi listem var
-galaxy s2
-one x
-one x plus

başka yok Big Grin

Başka cihaz almayı düşünmez misin ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler