Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beşiktaş 2 Eskişehirspor 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beşiktaş sonunu getiremedi
Beşiktaş, ligde 15. haftanın açılış maçında Eskişehirspor'u ağırladı. Siyah beyazlılar 2-0 öne geçtiği karşılaşmanın son dakikalarında yediği gollerle sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. Karşılaşma 2-2 eşitlikle sona ererken, Beşiktaş, 3 maç aradan sonra puan kaybetti.

[Resim: gpgyf.jpg]

BEŞİKTAŞ: 2 - ESKİŞEHİRSPOR: 2
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Asım Yusuf
Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Holosko (Dk. 89 Batuhan Karadeniz), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Dk. 81 Erkan Kaş), Almeida
Eskişehirspor: Boffin, Akaminko (Dk. 74 Nuhiu), Servet Çetin, Diego, Dede, Hürriyet Gücer, Kamara, Mehmet Güven (Dk. 66 Veysel Sarı), Tello, Erkan Zengin, Necati Ateş
Goller: Dk. 6 Holosko, Dk. 65 Almeida (Beşiktaş), Dk. 83 Necati (Penaltıdan), Dk. 90 2 Nuhiu (Eskişehirspor)
Sarı Kartlar: Dk. 68 Diego, Dk. 73 Veysel Sarı, Dk. 90 2 Necati Ateş (Eskişehirspor), Dk. 78 Oğuzhan Özyakup, Dk. 86 Hilbert, Dk. 89 Erkan Kaş, Dk. 90 2 İbrahim Toraman (Beşiktaş)
Spor Totoda 0 vermiştim Elazığa vermiştim 2/2 oldu 13 maç kaldı Big Grin
Batuhan gibi bir uyuzu oyuna sokarsan katlanıcaksın bu çileye.
[Resim: 75255_429557960432004_1363257530_n.jpg]

Burada Maç bitermi
Sağlık olsun. Smile
Valla Oğuzhan'a hayran kaldım bu maç.. Beşiktaş'ın her atağında bu çocuk vardı. Bu senenin transferi olmuş gibi duruyor Smile
o değilde penaltıya bir bakın adam necip gelsinde kendimi yere atayım diye beklemiş.

çok ucuz penaltı, beşiktaş yerine galatasaray yada fenerbahçe olsa manşetleri görür gibiyim.

yazık beşiktaşa tek kelimeyle.

Maestromuz olmadan bu kadar Smile
Referans Adresler