Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İbretlik Bir Görüntü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(12-07-2012 11:18 PM)umut25 Yazılan: [ -> ]Allah ne varlıklar yaratıyor yav hayvan hamile olduğunu anlayınca kurtarmaya çalışıyor olmayınca ölüyor Sad

"yav" ????
ne zamandır kullanıyon.
(12-08-2012 01:06 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]
(12-07-2012 11:18 PM)umut25 Yazılan: [ -> ]Allah ne varlıklar yaratıyor yav hayvan hamile olduğunu anlayınca kurtarmaya çalışıyor olmayınca ölüyor Sad

"yav" ????
ne zamandır kullanıyon.

Online kelimesi büyük yazılırsa ONLINE olur hatırlatmak istedim.
(12-07-2012 11:21 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]hayvanlarda bu tarz duygular pek olmaz çünkü onlar içgüdüleri ile yaşarlar allahın var olduna inanmak için bir neden daha bence

Allahummesalli Alaseyyidina
Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

-Charles Darwin
Acaba fetüs hayvanı zehirleyebileceği için falanmı yemedi yoksa yorulduğu için bir süre bekledimi merak ettim doğrusu ayrıca yok Allah'ın varlığına kanıt deyipte Müslüman olan beni dinden soğutmayın ne alakası var Allah'ın varlığıyla.

Birde acımış diyen tipler görüyorum yazık size.

Bkz: Avını acıdığı için öldüremeyip açlıktan ölen aslan.
Ayrıca aslanın öldüğüne dair kanıt var mı ? Bırakıp gitti belki sadece içgüdüden dolayı ? Adam uydurdu sıktı aslan öldü diye ?
Kurtarmak mı? bildiğin çıkarmış atmış kenara belki onu başka bir yırtıcı yiyecek.Dine olan inancınızı böyle şeylerle güçlendirmeye çalışmayın lütfen.
Zafer , llcentropusll dertlerinizi özel mesajdan halledin.Yaptığınız şey mucize bir olayın böyle güzel bir forumda yoruma açık olarak paylaşılması ve sizin yaptığınız post kasmak...
evet 2.5k yetmedi bana işim gücüm yok post kasacağım. Post kasınca bana faydası var ya. Yeni modanız da bu oldu, artık ne işinize yarıyorsa ona buna post kasıyor diyip post ekliyorsunuz kendinize.
(12-09-2012 11:03 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]evet 2.5k yetmedi bana işim gücüm yok post kasacağım. Post kasınca bana faydası var ya. Yeni modanız da bu oldu, artık ne işinize yarıyorsa ona buna post kasıyor diyip post ekliyorsunuz kendinize.

İşi gücü olmayan bir liseli klasiği.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler