Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap Taşınması Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Herkese Merhabalar..
Uzunca bir süredir Warrock oynamıyordum.Şimdi oyunu tekrar indirdim herneyse. Bıraktığımda Gamersfirst teydi oyun şimdi Nexon a geçmiş sanırım. Şöle bi dolaştım forumu ama yardım edecek bi başlık bulamadım. Öncelikle hesabımı taşı gibi bir link çıkmıyor nexonun sitesinde. Nexonun sitesinde gamersfirst hesabıma şu an girebildiğim kullanıcı adı ve şifremle de giremiyorum. Nexon a baştan kayıt olmak istedim ama bu seferde mail adresimin kullanıldığını söyleyen bir uyarı aldım. Sorun da sorun nerde yanlış veya hata yaptım? şimdiden teşekkür ederim..
hasoerci ydim bir zamanlar eskilerden kimse varsa..
Hesap taşıma olayı bitti
Peki yeniden kaydolma isteğimde nexon a mail adresimin kullanıldığını söylemesine ne demeli? İlginç bir durum.. Ondan sonra yeniden şifre istediğimde ise bu seferde mail adresini bulamıyor ?
o zaman yahoo ya üye ol ordan aldığın hotmail ile warrock a üye ol gerisini biliyosun
(12-07-2012 09:04 PM)umut25 Yazılan: [ -> ]o zaman yahoo ya üye ol ordan aldığın hotmail ile warrock a üye ol gerisini biliyosun

yahoo'dan aldığın hotmail hahahahahaha Big GrinBig Grin
(12-07-2012 09:18 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(12-07-2012 09:04 PM)umut25 Yazılan: [ -> ]o zaman yahoo ya üye ol ordan aldığın hotmail ile warrock a üye ol gerisini biliyosun

yahoo'dan aldığın hotmail hahahahahaha Big GrinBig Grin

Smile
Soguk su iç Smile
Evet soğuk su içilesi bir durum sanırım.. Farklı bir adresle girmek benimde aklıma geldi evet ama diğer charım en az bi 44 Level vardı diye hatırlıyorum.. Farklı bir posta hesabıyla girdim şimdi Level 1 den devam.. Diğer hesabımı devam ettirebilirmiyim onun yollarını arıyorum Wink
Referans Adresler