İngiltere'nin en geniş ailesine bir üye daha eklendi. ünvanını elinden Sue Radford ve kocası Noel, 16'ncı çocuklarını da dünyaya getirdi. Son doğan kızlarına Casper adını veren çiftin 9 oğlu ve 7 kızı var. İngiliz basınında yer alan habere göre; 9 odalı kendilerine ait bir evde yaşayan 37 yaşındaki Sue Radford, 14 yaşından bu yana her sene hamile kalıyor. En büyük çocuğu 23 yaşında olan aile durumlarından çok memnun. Bütün aile birarada olduğu için evde yemek saati bir restorana dönüyor. Fırıncılık yaparak geçinen ailenin sadece mutfak masrafı haftada 250 sterlin. Anne olmayı çok sevdiğini söyleyen ve daha geçtiğimiz ay dünyaya yeni bebek getiren Sue, "Bir çocuğumun daha olmasını istiyorum" şeklinde konuştu. Her ikisi de 37 yaşında olan Radford çifti bir de torunları var.
![[Resim: gnws2.jpg]](http://b1212.hizliresim.com/14/7/gnws2.jpg)
Torununun torununu gören cennetlik olur derlermiş. Bu çift bu durumu yaşar.
(12-07-2012 07:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Torununun torununu gören cennetlik olur derlermiş. Bu çift bu durumu yaşar.
aynen bende merak ediyorum keşke birazda Masturbation yapıyım demişmidir

Bu nasıl bir açlık. O değil de kadınla adam birbirinize çok benziyor ? Akraba evliliği falan mı lan ?
(12-07-2012 08:13 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bu nasıl bir açlık. O değil de kadınla adam birbirinize çok benziyor ? Akraba evliliği falan mı lan ?
Aynen ha çok benziyorlar fakede olabilir
Kadın daha çok erkeğe benziyo

Anneyle baba o evde işlerini nasıl görüyor acaba ? Büyük çocuklar küçüklere bakıyor fakat iyi geçiniyorlar.Nasıl bakacak parayı kazanıyor bu adam.Okul,yiyecek,giyecek masrafı falan

(12-07-2012 08:46 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Anneyle baba o evde işlerini nasıl görüyor acaba ? Büyük çocuklar küçüklere bakıyor fakat iyi geçiniyorlar.Nasıl bakacak parayı kazanıyor bu adam.Okul,yiyecek,giyecek masrafı falan 
Valla düşündüm düşündüm nasıl geçinirler diye baba heralde jigolo dur