Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock ta hala daha mı hile var ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tesadüfen aklıma geldi warrock ve bu forum gireyim dedim taaa 2 yıl önce warrock ta hala hile varmı diye konu açmışım sonrada oyuna başlamamışım.Warrock u betadan beri oynuyordum hile yüzünden artık hatırlamdığım bir tarihte bıraktım.O zamandan bu zaman kadar bir sürü oyun oynadım online yetmedi konsol aldım ps 3 de oynamaya başladım ama içimde hep bişeyin eksikliği vardı o da warrock heralde.Oyun ne alemde beyler ? vallahi ileride Almanyaya falan taşınırsam alman serverlarında oynayacağım oyunu artık başka yolu yok.
ve her zaman da olacak maalesef :/
cqc bilmem ama bgde çok az var ve zaten hemen atılıyor
cqc dolu
ben bg ye bir giriyordum adam uçuyor havadan rpg atıyor bize Big Grin oyunu yüklememle beraber soğdum sildim direk Big Grin
(12-07-2012 09:25 PM)umut25 Yazılan: [ -> ]ben bg ye bir giriyordum adam uçuyor havadan rpg atıyor bize Big Grin oyunu yüklememle beraber soğdum sildim direk Big Grin

peki neden hala bu forumdasın
(12-08-2012 01:47 AM)infernoking3 Yazılan: [ -> ]
(12-07-2012 09:25 PM)umut25 Yazılan: [ -> ]ben bg ye bir giriyordum adam uçuyor havadan rpg atıyor bize Big Grin oyunu yüklememle beraber soğdum sildim direk Big Grin

peki neden hala bu forumdasın

oyunu bırakan forumu bırakmak zorunda mı ? ne alaka ?
oyunda kolpalar yol sürüyor hackle oynıyorlar m045.gif Ss.gif
Referans Adresler