Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kişisel karar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hayırlısı Smile
Düşünsenize bir şey yapmıyorsunuz onca küfür yiyorsunuz.İyi dayanmış vallahi.
Biletini al ve Bosna'ya gel evlat
Allah sana her konuda her zorlukta yardım etsin Can'ım Smile
Can burdaki yada başka yerdeki hiçbir insanın seni üzmesine izin verme.İyilikler güzellikler seninle olsun.Ben tanıdığım kadarıyla senin yardımsever bi kişilik olduğunu fazlasıyla hissettim.Yolun acık olsun . Allaha emanet ol salıcakla kal
Adamın dibisin dibi. Hakkında hayırlısı abi sağlık olsun Smile
gerçekten eski oyuna bağlılığımı bende kopardım oyundan.. gerçekten sanal güzellikler için gerçek güzellikleri ziyan etmemeliyiz.. oyun ıcın kımse kımsenın kalbini kırmasın oyunda artislik yapan asosyal arkadaslarımızda bir an once şu oyun imparatoruyum demelerinden vazgeçmeleri dileğiyle..
Senelerce Warrock oynamış bırısı olarak senın gıbı karakterlı duzgun bırısının secılmesıne sevınmıstım gorevını cok ıyı yaptın kibirli ve egoist degıldın hayırlısı olsun. Warrock'ta ıyı kotu gunler oldu 6 senemi verdim her guzel seyın bır sonu bulunuyor ban yemesemde bende bıraktım. Oyunu oyun gıbı oynamak lazım oyun gercek hayatımızın onune asla gecmemeli.
GM'liği bıraktıktan sonra Nexon'un oyun geleceği hakkındaki düşüncelerini bizimle paylaşıcakmısınız ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler