Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bf3 eu standart paket hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler key almayı düşünüyorum ama oyun ve içeriği hakkında oyunu oynayanlardan bilgi almak istiyorum.Başlıkda yazan paket 35 tl dendi bana.Aklıma takılan bir paket daha var oda 40 tl.(Oda back to karkand harita paketi.)Aradaki fark 5 tl olamasına rağmen vermeye değermi aralarında ne fark var.Standart paketde ne var yani kaç harita silah sınırı felan varmı araç kullanımı harita kapasitesi bunları bilmiyorum.İkinci paketde ilk paketden neler fark yaratıyor.İkisi arasındaki farkı bana söylerseniz yardımcı olmuş olursunuz.Herşey için şimdiden teşekkürler.
Ayrıca bir soruda benden premium alınca bütüm paketler açılıyor mu ?
Back to karkand aldığında BF3+B2K değilse oynayanamazsın. Önce standard paket alıp sonra ya dlcleri ya da premiumu alacaksın.
Premium aldığında tüm DLClere 2 hafta önceden erişim sağlıyorsun.
(12-07-2012 05:19 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Back to karkand aldığında BF3+B2K değilse oynayanamazsın. Önce standard paket alıp sonra ya dlcleri ya da premiumu alacaksın.
Premium aldığında tüm DLClere 2 hafta önceden erişim sağlıyorsun.

Direk back to olan paketi alamıyormuyuz yani bu paket standart olan pakedin üzerinemi kuruluyor.
Evet. Back to karkandı tek başına almanın bi' faydası olmaz. DLC o. oyun değil.
Referans Adresler