Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Outlast - Yeni Korku Oyunu 2013'te Geliyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Outlast, daha önce Assassin's Creed, Prince of Persia, Splinter Cell ve Uncharted oyunlarında çalışmış yapımcıların (Red Barrels Studio) elinden çıkma bir First Person korku macera oyunu. Oyunda genellikle düşmanlarınızdan kaçmanız ve saklanmanız gerekiyor fakat köşeye sıkıştığınızda savaşmak zorunda olduğunuz bir yapısı var.

Yeni nesil ile birlikte büyük yaralar alan korku kategorisindeki oyunlara bağımsız yapımcılardan destek yağmaya devam ediyor. Amnesia ile başlayan değişime dahil olan ve yayımlanan ilk videosuyla nefesleri kesen Outlast, yapı itibariyle ilk olarak yine Amnesia ile karşılaştırılmıştı.Ancak yapımcı ekibin açıklamalarına göre oyunun esas esinlendiği kaynak ise Mirror's Edge.

Oyun 2013 yılında dijital olarak satışa çıkacak.

Trailer baya etkileyici.
Videoyu izlemeye üşendim, amnesia tarzı mı ? Yani öldüremediğimiz sadece kaçabildiğimiz düşmanlar mı var ?
Videoyu izlerken bile gerildim. Gayet güzel grafikler. Oynamayı çok isterdim ama alana mani olmayayım Smile. Gelemem böyle gerginliğe.
beyfendi
(12-06-2012 09:03 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Videoyu izlemeye üşendim, amnesia tarzı mı ? Yani öldüremediğimiz sadece kaçabildiğimiz düşmanlar mı var ?

Bi yaratıktan kaçıyo videoda. Amnesia gibi
kardeş sen 2013 falan diyosun da, 22 Aralık 2012'de kıyamet kopacak. Haberin yok mu yoksa? .s .s .s. s.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s
(12-06-2012 10:17 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]kardeş sen 2013 falan diyosun da, 22 Aralık 2012'de kıyamet kopacak. Haberin yok mu yoksa? .s .s .s. s.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s

Biraz lag var bro, bizim mahalleye geç vurur o Sad
21 değil miydi ?
Korku oyunlarını sevmem ama sevenleri için güzel bir oyun olucağa benziyor teşekkürler trailer müthiş bu arada
adamlar gerçekten uğraşmış bu nasıl grafiktir oyun çok güzel ama ben korku oyunlarını çok sevmem korku oyunlarını sevenlere tavsiye ederim Big Grin
Referans Adresler