this account is temporary suspended due to no activity for the certain period. please contact customer service.
due to heavy ticket volume, you may only send 1 ticket per48 hours
for security reasons you will be logged out at this time.
please click ok.
-
knightonlineworld'e girmeye çalıştığımda, yukarıdaki hatayı alıyorum. problem nedir acaba?
Bana olanın aynısı olmuş "belirli bir süre" aktif olmadığın için "geçici olarak" kapatılmış tarzı.
OPT sistemi gelecek site yeni açıldı işlem yapılmıyor şuan.
(12-04-2012 10:09 PM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ]OPT sistemi gelecek site yeni açıldı işlem yapılmıyor şuan.
OPT sistemi nedir, biraz bilgi verir misin?
(12-04-2012 10:10 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (12-04-2012 10:09 PM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ]OPT sistemi gelecek site yeni açıldı işlem yapılmıyor şuan.
OPT sistemi nedir, biraz bilgi verir misin?
Şifre güvenliği için gelecek olan bir yenilik tam bilgim yok
peki sistem geldikten sonra benim charım otomatikman açılacak mı, yoksa ticket atmam gerekiyor mu?
O konuda bilğim yok malesef
Knight Online oynayanlara buradan sesleniyim, arada bir öylesine charınıza girip çıkın, 20gb itemli char ban yemiş benim 1-2 yıl girmeyince, hesap pert

Acaba Mgame aktarım yaparken hesabını onayladınmı Kronosta 82 Level +7 Kro setli warior vardı aktarım yanlış oldu pert

[quote='Cinematique' pid='370839' dateline='1354648641']
peki sistem geldikten sonra benim charım otomatikman açılacak mı, yoksa ticket atmam gerekiyor mu?
[/quote
Ticket atman yeterli ornek ticketler forumunda var bende giremiyorum