Hayırlısı ne deyişcekse sadece Türkleri sevmiyorlardı.şimdi ise tahminimce din sorun olucak.
Eskiden zaten bu şekilde oynuyorduk belki hatırlayanlar vardır ueaboss gibi israilliler veya filistinliler ile aynı sunucuda oynuyordu Türkler bakmayın bir çok ülke var ama zaten çoğunda oynayan yok adı geçiyor sadece yunanistan gibi örneğin. Bu ülkeler birbirine daha yakın olduğu için lagg sorunu aza indirilecek yani sarı ping göreceksiniz 140-160 arası olacaktır. Türklerde tek sunucuda toplandığı için artık daha iyi olacağını umut ediyorum.
Aylar öncesinde söylemiştim sunucuların birleşeceğini yalnız ping sorunu yüzünden TR serverında kalan bir avuç oyuncuda oyunu bırakır.25-30 pingle oynarken 130 pingin farkını körler bile görür.
Az adam kaldığından herkesi bir yere toplamak mantıklı,1+1=2
İyi olur toplanması o da bulunur ama lag sorunu ortaya çıkabilir.
Uzun bi ara girmedim foruma girim bi bakim dedim bu konuyu gordum bi yonden sevindim acikcasi bi yonden yine uzuldum Turkiye yine proxy kullanmak zorunda kalcam bunun icin warrock bitmistir gerci duyduguma gore oyunun tadi kalmamis zaten.Rappelz oynama devam.Herkese kolay gelsin.
Lanetlimiyim neyim ben bıraktım yavaştan düzenleniyor herşey

Önce odadan atma düzeltilmiş(öyle duydum) şimdi de sunucular.
(12-04-2012 01:26 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Lag sorunu olurmu?
İllaki olur elin çinlisinin bile girdiği server olacakmış