Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu oyunu kurdum herhangi bir antivirüs programım da yok oyuna girerken launcher a tıklıyorum game start diyorum hack shield doluyor ardından hiç birşey olmuyor görev çubuğuna warrock geliyor daha sonra hemen yok oluyor yani hiç giremiyorum nolur bi yardım edin

(
oyunu engelleyen güvenlik duvari falan olabilir
Güvenlik duvarımı falan da kapattım oyun bakımda falan oluyormuş acaba ondan olabilirmi kaç saattir araştırıyorum bi yardımcı olun nolur
sistem gereksinimleri yeterli mi?
sitesinde okuduğumdan daha yüksek sistem gereksinimlerin o konuda bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum sizler girebiliyormusunuz oyun bakımda olduğundan olabilirmi acaba bilgi verin çok sevdiim bi oyun ama giremiyorum nolur yardım

check files yap, sonra girmeyi dene.
denedim birşeyler doldu tekrar denedim olmadı ikinci kez silip yüklüyorum kafa yicem ya

Ya arkadaşlar yok mu bi çözümü bunun silip yükledim olmadı check files yaptım herseferinde birşeyler doldu ama yine olmadı hackshield i update etmek istiyorum data dan giriyorum update diyorum update failed hatası veriyor bir türlü yapamadım nolur bilen biri çözen biri varsa yardım etsin lütfen!

Oyun bende de açılmıyordu gamestart geliyor.Hackshield doluyor.Görev yöneticisinde çalışıyor sonra hemen kayboluyordu.Oyunu silip yükledim sorun yok şuan.
arkadaşım çok teşekkürler bende sorun aynen bu hack shield doluyor sonra tık yok hiç bişey olmuyor silip yükledim ende baştan ama olmadı hackshield da çıkmıyor hatta şimdi game start diyorum görev çubuğunda beliriyor sonra hemen kayboluyor