Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: EFsane CLan aRıYoR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
selamun aleykum oyun adı:fatihgok98 ts var kullanabilirim adım serhan soyadım parlak yaşım 16 lwl 26 pre dün bitti herhangi bir clana girebilirim clan tevrubem var daha once immortal soldiers ve holigan ghost team da bulundum ama o charımı arkadaşa verdim neyse 1 aylık g36 ve adrenalinvar pre alıcam clana alan ozel mesaj atsın şimdiden tşkr ederim Big GrinBig GrinBig Grin
Efsane clan derken eski clanlar dan mı bahsediyosun.
''Efsane'' Clan arıyor Big Grin
Efsane clan derken ?

SametKARA

Yani Kendisi Efsane Arkadaşlar Efsane Clan Değil Yani.
Kendisi efsaneymiş Smile efsane clan değil yanlış anlamayın Big Grin
(03-09-2010 11:14 PM)serhanparlak Yazılan: [ -> ]selamun aleykum oyun adı:fatihgok98 ts var kullanabilirim adım serhan soyadım parlak yaşım 16 lwl 26 pre dün bitti herhangi bir clana girebilirim clan tevrubem var daha once immortal soldiers ve holigan ghost team da bulundum ama o charımı arkadaşa verdim neyse 1 aylık g36 ve adrenalinvar pre alıcam clana alan ozel mesaj atsın şimdiden tşkr ederim Big GrinBig GrinBig Grin

Alabiliriz Seni Ancak Gün İçerisindeki Oyunda Olacağın Süre,Oyun İçindeki Performansın,K/D nin Kaç Olduğunu Bilelim YeterEn Yakın Sürede Premiumda Alırsan Clana Alırız.
Referans Adresler